Vesić nakon sudara kod Malog Požarevca: Menjamo zakon, nulta tolerancija za bahate vozače

Ostavite komentar


  1. Ви сте убили више грађана Србије у односу на бајате возаче,осуђујем и једне и друге,али не видим да власт припрема Законе против себе али нажалост РАЈА ћути.Плачи Србијо……

  2. Zaboravio je da pomene da ce ovo vaziti zamo za one koji nisu clanovi zvalave sns-sekte!

  3. Isto ce biti, tatini sinovi ce se provlaciti, ubice na slobodi a u zatvoru zbog pojasa, radom izvrsitelja, itd. kontraefekat kao i do sada

  4. Hoce li vaziti ti zakoni za Vuciceve kumove ili samo za nas obicnu raju?

  5. Ministre samo objasnite za koga ce to da vazi…za nasu decu, za vasu decu ili za sve bez izuzetka…videcemo…

  6. Dakle ništa. Zakon je više puta pooštravan i to nije rešilo problem. Jedino pravo rešenje je „mandatno trošenje vremena bahatih vozača“. Kazna koja stigne za godinu, dve ili zastari nije dobra. Instant kazna ima efekta. Instant kazna može da se napravi da kada vozač počini prekršaj kao što je prekoračenje brzine, ostaje parkiran na tom mestu gde je uhvaćen (naravno na bezbednom mestu) nekoliko sati. Patrola koja ga je uhvatila mu oduzima dokumenta i daje edukativni materijal da razgleda dok čeka. Posle toga ide mali test. Ako položi ide dalje, ako padne još malo vremena čeka. Pa da vidimo kad neko prekorači brzinu za 40-50 i ostane ko budala pored puta da čeka 3 sata, a onda radi test, pa padne, pa čeka još sat. Eto rešenja.

  7. Pokrivene kade sa rasutim teretom se samo pridržavaju vozači iz EU i BiH. Kada se kontrolna vaga za merenje kamiona postavi na Fruškpj Gori, parkiranih kamiona ima od Šapca do F. Gore. Kontrolu kamiona koji rade na izgradnji puteva i koji su stalno u sabraćaju niko ne zaustavlja i kontroliše, jer se zna čiji su, a vozači rade i po 18 h, sedam dana u nedelje. Izlaze sa blatom na točkovima, prljavi, pretovareni i bez pokrivanje rasutog tereta.

  8. Ajde sad zbog jedne budale kaznjavaj celu naciju! To je sve individualno. To sto se kod nas radi nema ni u EU da napomenem kamere za snimanje brzina mora da imaju obavestenje …a ne samo kazni gradjane one treba da deluju pfeventivno a ne da samo naplati kaznu sto sede mnogi i smisljaju zlo a nisu krocili EU

  9. Znaci nece biti samo hapsenje auta, nego ce i da se oduzimaju. Jel ce to da vazi za sve bahate ili ce i dalje biti izuzetaka kao u svemu.

  10. Ovaj ezavi čovečuljak svuda gde se nađe, samo pravi štetu i nered!

  11. Najbahatiji vozači su oni koji voze službene Škode. Pretovareni kamioni i oni bez pokrivenog tereta najčešće rade na državnim projektima. I jednima i drugima „se može“ i za njih izgleda ne važi ni jedan zakon.

  12. Moze da pocnete od Babica sa naplatne rampe pa sve do malog mitrovica itd itd kumova itd itd.
    Pa sve vasi su zlo ove drzave!!!

  13. Gospodine Vesicu vi ne mozete da strane kamione naterate da budu u tranzitu da ne silaze sa autoputa a ne nesto drugo

  14. Koliko sam imao prilike da vidim, ovde je nulta tolerancija samo na bahate automobile, Lamborginije i Mercedes Meklarene, dok vozači istih imaju toleranciju od 100%. Prema tome, Vesiću, ne laži više.

  15. Pa jel se vec zna ko je izazvao udes? Sta kaze istraga? ili je to ministar onako odokativno presudio?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.