„Ispunjen još jedan lični cilj“: Vesić objavio udžbenik

Ostavite komentar


  1. Opet udara nisko Sapica? Samo je sumnjiv i on da je bilo sta samostalno napisao, vec se“ ucipio“. Goran Vesic premijum ljiga

  2. Уџбеник за Енгглезе или оне који се овде праве Енглези?Сам си књигу прогласио уџбеником или како?Питам не вређам.Једино ми се допало оно о купљеним дипломама.Нека си им рекао,твоји су.

  3. Bogami Veso mnogo ce njih da ti zameri iz stranke a mozda se neko bas bas i prepozna!E sad kako ti da objasnis da se radi o ovom jednom a ne i ovim drugima?!

  4. Tuga. Ne verujem da je taj udžbenik pravi udžbenik. Ako postoji fakultet ili „fakultet“ na kome studenti uče po ovom delu to je kraj sveta.
    A biće da je tu neko debelo pomogao da se to napiše.

  5. Pitanje za pisca
    Dali zna da dve nedelje na pruzi Šabac-Ruma leži prevrnuta kompozicija cisterni (srećom praznih) i šta je stručnjak preduzeo, to je njegov posao za koji je plaćen a ne da daje podršku i da se uvlači šefu i samo priča o“velikim“ projektima.

  6. To je trebao da objavi neko drugi a ne „pisac“ udžbenika. To bi se verovatno i desilo da je to delo vredno pažnje i da ima neku težinu. Ovako, ispunjen je još jedan lični cilj čoveka koji je u suštini neostvaren.

  7. Mislim da ce po ovom udzbeniku biti predavano na svim sveCskim univerzitetima. Ovaj udzbenik ce promenuti svet. Nego , napisa li neki udzbenik i DR Sapic?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.