Vesić: Poplavljeno 20 obdaništa, 6.000 domaćinstava bez struje

Ostavite komentar


  1. U mnogim gradovima sirom sveta 100 litara po m2 za sat vremena je tipican letnji pljusak pa nikada nije potop. Bice da nam infrastruktura nije bas svetska. Beograd pod vodom

  2. Bruka, zlo i naopako, za sve ste krivi i odgovaracete u skladu sa zakonom

  3. Ma nikakav ovo nije problem – naprednjaci će poplavljene delove grada okititi novogodišnjom rasvetom, oštećene objekte će sanirati ekipe predsednika opštine Grocka a za nezadovoljne žene u poplavljenim područjima tu je Jutka. Cirkus se nastavlja…

  4. „Vesić je ukazao da ne postoji kanalizacija koja može da primi tolike količine vode.“ Rece covek i ostade ziv?!?! Zivim u inostranstvu i pre 10 dana je palo mnogo vise kise nego sad u Beogradu, ali se voda NIJE izlila, ni jedno domacinstvo NIJE ostalo bez struje, ni jedan vrtic NIJE poplavljen, nista NIJE poplavljeno!!!!!A ovde su padavine mnogo cesce i obilnije( na zalost)….Kako ga/ih NIJE sramota?!?!

  5. Beograd postaje“Beograd na vodi“u pravom smislu,a tebi preča gondola,jarbol,fontane,rasveta,mi se podavismo?Sve pare uložiti na otklanjanje ovih problema,a ne za gluposti.

  6. Odvodni kanali nisu odrzavani. Crpne stanice dotrajale, zapustene. Sve propada, a vlast samo puni sopstvene dzepove. Onda se pojavljuje Iznogud koji nas informise o aktuelnim meteoroloskim podacima. Boze, da li iko sa dva grama mozda moze da popije tu pricu?! Treba stalno imati na umu da za ovu vlast nije dovoljno da odu s vlasti, oni moraju da zavrse na robiji i zbog dela koja su cinili, a i svima buducima za nauk. Da nam se vise nikada ne desi da imamo ovakve monstrume na vlasti.

  7. A pored njega Polic iz sps koji je ojadio Srbija sume preleteo i on gadno ste jadni ste….

  8. Tako je to kad drvoseća sa Kališa gradi gondole umesto da ulaže u infrastrukturu Beograda.
    Ko kontroliše prioritete koje ovaj lik ima u glavi?
    Kontroliše li iko, ima li plana u ovom gradu?

  9. E , moji Beogradjani … osuli ste paljbu na vesića jer je za izgradnju gondole , mada je pogrešio što se tiče broja gondole ! Vama treba , barem, jedna gondola po glavi stanovnika i ne biste pravili problem oko vaše poplave ! Eno , Venecija nema nikakvih problema sa vodom i podizanja nivoa mora a to je vesić odlično znao i zato voli gondole! A , gondole se prave od…od… naravno , od drveta ! Seku drveće po Bgd-u i njegovim parkovima ,
    naravno … zbog …zbog… naravno zbog gradnje gondola i zapošljavanja „mladih i naprednih“ gondolijera ! I zbog seče ste se bunili , bez veze i zbog nemanja uvida u budućnost Bgd-a ! Nemate vi viziju ali imate vesića !Ma , imate sreće , kad vesiću nije palo na pamet da gradi „vesićeve barke“ , po ugledu na „Nojevu barku“ , jer bi on isekao sva stabla do srednjevekovnog grada „Željin“-a a možda i šire !
    Zato , sada gacajte po vodi i kukajte a rističević ima da „cepa“ traktorom do Narodne tj. njihove Skupštine ! I do „Crkve sv. Marka“ … u Veneciji !
    Mnogo ste me razočarali … stvarno !

  10. ONI obozavaju ovakve vanredne situacije. Onda se sve nabavlja hitno i bez tendera.

  11. Umesto infrastrukture vi pukli pare na besmislenu fontanu na Slaviji i urnebesnu novogodišnju rasvetu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.