Vesić: Suština je u poštovanju mera protiv korone a ne u novim merama

Ostavite komentar


  1. „Vesić: Suština je u poštovanju mera protiv korone a ne u novim merama“
    – Retko kad se slazem sa izjavama G Vesica, ali ovaj put je stvarno u pravu.
    Ljudi su se prerano i preterano opustili.

    1. Posao komunalne policije je da ukoliko se mere ne sprovode – intervenisu. Dakle, indirektno za nepostovanje mera je kriv onaj koji kontrolise komunalnu policiju u gradu. Vesic je obican trol kojem odgovara nepostovanje mera, jer je neko otvorio najveci soping mol prvi put u istoriji usred pandemije

  2. Lepo sam rekao – nisam ni sanjao da ću se ikada složiti sa Vesićem, ali zaista je u pravu. Takođe – hoće li neko iz KŠ napokon makar i zbog sopstvenog integriteta podneti ostavku zbog panike i glupisti koje šire ? Mere za vikend su bile totalni nonsens, to se videlo i pre nego su aktivirane. Kon je rekao da nisu dale rezultat, pa hajde onda da neko bude odgovoran.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.