Vesić: Veliki odziv penzionera

Ostavite komentar


  1. Naravno da je veliki odziv. Penzioneri su toliko uniženi, opljačkani, omalovaženi, većina gladni, a skoro svi bedni i nemoćni, da pristaju na sve, u strahu, u borbi za preživljavanje.

  2. Uzasavajuce! Dovedes stare ljude na ivicu egzistencije, i ponudis sarenu lazu. A onda se hvalis kako su naseli. Zalosno je kako ogroman deo stanovnika Srbije vise nije u stanju ni da VIDI koliko ih vlast prezire i ponizava.

  3. baka: Penzionere ne može niko da prevari. Oni odlično znaju da je bivša vlast dovela državu do bankrota i građane da žive ispod granice siromaštva. Oni takođe znaju da su penzioneri bili najveće žrtve uvođenjem reformi i mera štednje i sada im se država odužuje.

  4. Naravno da je se veliki broj nasih najstarijih gradjana odazvao i da je podrzao ovu akciju sto se tice kartica jer nasa vlast misli na najstarije gradjane i da im je pruzila mogucnost da ostvaruju pogodnosti i sa njima placaju veliki broj usluga sto im omogucava veliki broj popusta sto je zaista potrebno nasim penzionerima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.