Veštak nije mogao da se izjasni da li je vozilom upravljao Babić ili njegov vozač

Nastavljeno suđenje vozaču Zorana Babića za nesreću kod Doljevca

Ostavite komentar


  1. sasvim je sigurno i nesporno da je licno Z. Babic, tadasnji i sadasnji direktor, licno vozio i udario u vozilo ispred sebe, bez kocenja

    1. Potpuno se slazem sa vasom konstatacijom,covek koji je vadio Babica je licno rekao da je on vozio,al da cuti posto je pripadnik policije.

      1. Muka mi je od tih sto cute,zbog takvih nam je ovako i takvi su gori od ovih na vlasti.

  2. Sud je potvrdio da snimu fali 2 minuta. Da se ne bi botovi morali anagazovati o drzavnom novcu, dozvolite da im unapred odkucam odgovor na sva gradjanska pitanja u SNS Srbiji „Pa sta?“
    Nema na cemu.

  3. Naravno da je on vozio.
    Sve je jasno,kao dan.
    Pitao bih Babića,vd-a…šta misli kada ne bude više Vučića? Da beži? Da se ubije? Šta mu je plan?

    1. Da nastavi normalnim zivotom kao i do sada. Samo promeni stranku odnosno predje u vodecu. Tako se valjda na ovim prostorima radi?

  4. Mnogo je sve sumnjivo,nema baš tih najbitnijih dva minuta snimka,predsednik kaže da je pogledao snimak,kako pogledao kad oni kažu da nedostaju.A još jedna sumnjiva situacija je to što je naplatna rampa do temelja srušena posle toga,možda je slučajnost,ali…

    1. Zaturio je negde usb kada se spremao za polaganje prijemnog za trenersku školu.

    2. Zatvaranje-rusenje čeone doljevacke naplatne rampe je planirano odavno i zaista je slucajnost, zavrsen je autoput do Preseva i napravljen zatvoren sistem. Ali to ne znaci i da su i snimci izbrisani, cuvaju se negde u nekoj „arhivi“,osim naravno ona 2 minuta, koja se, opet, cuvaju u nekoj drugoj arhivi.

  5. Najjadnije od svega što se uopšte raspravlja ko je upravljao vozilom. Ako je vozač, sigurno nije vozio na svoju ruku već mu je rečeno da nagazi ili ne. Ako je vazduplohovac, onda je stvar čista. Drugo, prelom butne kosti ležeći na zadnjem sedištu, ma hajte molim vas, da se ne zasmejavamo na ovako ozbiljnu temu. Od 93km/h on je LEŽEĆI sa zadnjeg sedišta preleteo napred i udario glavom o šoferku a usput slomio butnjaču ne pipnuvši vozača. A vozač ostao u pojasu. Pa da je udario u betonski stub mozda bi to moglo da se desi a ne u auto na točkovima čak i da je noga bila na kočnici prednjeg vozila, što treba utvrditi. A onda potom, nepovređeni vozač izlazi i šetka se. U ovakvoj džukačkoj Srbiji ostaje šta? Pa ostaje samo da se napiše kazna vazduplohovcu što nije bio uredno vezan na zadnjem sedištu. Zavijaj Srbijo.

  6. Moguće je da se čili-pipers nakrkao svog liposukcijom odstranjenog podbratka ali onako muški zasoljenog !! pa nije znao di tera … e sad izvadice ga iz situacije to je neminovno ali kad on bude sebe vadio iz situacije molimo ga da ne gradi tamo neku crkvu ili kako to vec ide , nego nek te novce dade nekoj deci kojoj su potrebniji …

    1. Nije vozio Babic , nije bio u Jovanjici, nije drpao pare od koridora a imali nesto sto jeste?????

  7. Da je Babić sedeo pozadi, prikažeš snimak, sve se vidi i sve ućutkaš. Ali, brisanje dela snimka dokazuje da se krije pravi vozač. Ovo je jedna organizovana banda. Sram vas bilo.

  8. Ne vidim problem. Predsednik je sve sam video na snimku. Pozvati predsednika na sud u svojstvu svedoka da se zakune i da izjavu šta je video na snimku jer je izjavio da je sve sam video. Naravno lažno svedočenje se sankcioniše.
    Ne nisam mislio da će predsednik lažno svedočiti. Samo je on video šta je sve na snimku.

    1. Bolje da kaže ko laže on koji kaže da je video ceo snimak ili Neca slina koji kaže da ništa ne fali ili sud koji kaže da fale 2 minuta. Neko laže to je sigurno.

  9. Sama cinjenica da im je trebalo 100 godina da dostave snimak nesrece tuzilastvu izazivala je sumnju a kada je konacno dostavljen bez dva kljucna minuta na njemu vise niko u Srbiji nije imao dilemu ko je bio za volanom u trenutku sudara.

  10. “Advokat Prelević je ocenio da upravo ta “rupa“ u snimku ukazuje na sumnju…“
    “Predsednik…je negirao takve tvrdnje (da je Babić vozio), navodeći da je video snimak sa naplatne rampe…“
    Ako je predsednik video snimak i negirao da je vazduplohov kriv, tu nema šta više da se razgovara. Predsednik je obavio svoju predsedničku dužnost i slučaj je završen.
    Tako se u uređenim državama radi.

    1. Što ne kažeš, čoveče da taj laže kada zine, on je svetski rekorder i količini izrečenih laži.Babić je njegov neotesani, neprosvećeni i glupi pulen.

  11. Када је Никсон поднео оставку МОРАО је да преда траке са разговорима који су снимљени током афере Вотергејт. Суд је наредио. То је закон и уређена држава. Овде „фали“ само 2 минута. Шта ту има да се расправља? Најгора држава на свету. Живео Он! Доле апозиција! Ђилас је украо 619 милиона!

  12. Ma jasno je da je vozio vazduplohov, samo sad traže način kako da vozač dobije što manju kaznu. Ne smije da kaže da je Babić vozio a, opet, neće direktno da kaže da je on i time skrati mučenje porodice nastradale jer će suđenje ko zna koliko trajati. Bruka od suda, tužilaštva, vještaka…

  13. Sudski veštak ne može da se izjasni po pitanju ko je vozio? Pa to bi malo talentovaniji student medicine sa položenom sudskom mogao!

  14. Verovatno će se izjasniti kada sna ode sa vlasti.iz iskustva znam da u srbiji nije bilo korumpirana sudija, tužilaca, kao kada je s s na vlasti. Sve ima svoj kraj. Jesen je blizu, izaći će narod, pa kako bog da.

  15. Pošto je sud takav, kakav je, najbolje će i sigurno će božji sud da presudi. Tako bude kada se beži od odgovornosti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.