Veštak: Novinarke Pinka nisu imale teške telesne povrede

Uprkos tvrdnjama vlasti i režimskih medija

Ostavite komentar


  1. Meni je tu najgori bio Željko Mitrović…
    Skupili se neki ljudi ispred Pinka da protestuju, medju njima je dovoljno da postoji jedan nenormalan a bilo ih je bar dva , jedan na balkonu jedan u masi… a on pošalje dve devojke medju njih da postavljaju provokativna pitanja dok ih on, junak, sa balkona provocira bananama i glasnom muzikom…
    Dobro su i prošle sa lakim telesnim povredama…

  2. Koleginice sa druge tekevizije Vam nusu bitne, Vi umesto da ih uzmete u zaštitu veličate nasilnike, a kada su vaše novinarke u pitanju onda je to druga stvar. Gde Vam se izgubi kolegijalnost u različitim pogledima na svet.

  3. Ovo je fenomenalno. I sta sada? Da li ce neko biti kaznjen zbog sirenja laznih vesti i podsticanja na nasilje? A i ja glupo pitam. Od koga da bude kaznjen kad je licno predsednik drzave ucestvovao u ovom, kao sto lepo pise u tekstu. Srbija nije banana drzava, Srbija je privatna drzava. U istoj meri u kojoj su neki narko karteli po Juznoj Americi imali svoje drzave, ili africki diktatori. Mi smo samo privatna svojina jednog coveka, jedne porodice i plen njegovog uzeg kruga prijatelja.

  4. E moja Srbijo, međ““ pinkom i informerom…
    I šta sad posle ovoga? Šta ćemo za one silne udarne vesti i celodnevnu emisiju? Sve je bila predstava i to loše otmtganizovana.
    Gde mi živimo…

  5. Vestak sa kredibilitetom. Na slučaju Dade Vujasinović, koja je aprila 1994. nađena mrtva u svom stanu, zajedno su radili obducent dr Branimir Aleksandrić, upravnik Instituta za sudsku medicinu i balističar Milan Kunjadić, bivši pripadnik MUP-a. Njihovi nalazi su smrt novinarke okarakterisali kao samoubistvo.

  6. Kako ?? … pa lično je doktor Nebojša iz Beograda ih obišao u bolnici .. jadne …a kasnije i LIČNO gospodar !!!… a mitrović je tome posvetio stotine minuta skupog programa – pa zašto on plaća porez ?? – ili ne plaća ??

  7. ““““Vestak““““ je hrabar profesinalac, izgleda, sto je retkost u srbiji, mislim … Pravi heroj i patrota zbog hrabrosti , izgleda, mislim

  8. Smrad od televizije koja se zove Pink ne gledam,ali tada sam namerno pogledao to "masakriranje" novinarki,jer me je to interesovalo.I gle čuda nisam u sto puta ponovljenim snimcima uspeo da vidim da je čovek udario novinarku ali jeste pokušao i promašio.Verovatno od promaje posle silnog zamaha novinarki se zavrtelo u glavi,sram je bilo zbog te gnusne laži o teškoj povredi.Ali Vučić je scenarista a Mitrović režiser svih dosadašnjih laži.Predsedniče pokušaj bar malo da budeš čovek,mada znam da je to tebi teško.

  9. Sto ste bre vi zuti pi.kice..Pa Gasica za rec razapeste.Pa i ako je samo samarao taj vasdelija a vidi se da pljuje baremj je za osudu….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.