Ramazanski turnir

Novi Pazar – U Novom Pazaru je završen 18. ramazanski turnir u malom fudbalu, tradicionalno veoma popularna i posećena sportska manifestacija. U kategoriji seniora pobedila je ekipa hotela Denis iz Novog Pazara, čiji je igračIrfan Guštinac bio najbolji. U finalnom meču, Pazarci su pobedili „Drinu“ iz Goražda. U ostalim kategorijama pobednici su: OFK „Her-braća Rušević“, (petlići), OFK „As- Adi i Eki“, (ciciban), OFK „As-Plavi taksi“, (pioniri), „Adi“ (omladinci). P. L.

Uspeh pribojskih karatista

Priboj – Na Međunarodnom karate turniru u Užicu karatisti FAP osvojili su sedam medalja, po dve zlatne i bronzane i tri srebrne. Zlato su osvojili Duško Baranac u borbama i Kemal Hasanagiću katama u kategoriji nada. U Priboj su se sa srebrom vratili Njegoš Vidakoviću kategoriji kadeta, Miloš Nikoliću kategoriji juniora u borbama, a u katama u kategoriji pionira Njegoš Andžić. Filipu Radoviću u kategoriji seniora i Mariji Šekularac u kategoriji kadetkinja u borbama pripala je bronzana medalja. Pribojske karatiste očekuje i takmičenje u kupu Srbije za pionire i nade i prvenstvo za juniore i kadete. D. G.

Priboj dočekuje Crvenku

Priboj – Rukometaši Priboja na svom terenu u trećem kolu Super lige pobedili su Planinku iz Kuršumlije rezultatom 29:26. Pribojci se sada sa osvojena tri boda u tri susreta nalaze na devetom mestu. Rukometaši Priboja i sutra su domaćini. Dočekuju ekipu Crvenke koja trenutno deli lidersku poziciju sa omladinskim klubom Niš. D. G.

Poraz fudbalera

Priboj – Fudbaleri FAP od ekipe Sloge doživeli su žestok poraz. FAP- Sloga 0:4. Nakon sedam prvenstvenih kola Pribojci su i dalje sa 11 bodova na petom mestu. Ovog vikenda „kamiondžije“ imaju priliku da se poprave. Na svom terenu dočekuju Mačvu iz Šapca. Omladinci na domaćem terenu pobedili su Slogu iz Sjenice, rezultatom 6:1, kadeti u Gornjem Milanovcu su remizirali, a pioniri u Arilju su izgubili od ekipe Budućnosti rezultatom 4:3. D. G.

Briljantni Novopazarci

Novi Pazar – Na drugom Krosu RTS u Zaječaru, u trci seniorki na 5200 metara pobedila je Sonja Stolić. Iznenađenje je drugo mesto trinaestogodišnje Novopazarke Selme Mustafić, koja je za pobednicom zaostala 15 sekundi. Treće i peto mesto takođe su osvojile Novopazarke, Amela Terzići Teodora Simović. I kod muškaraca su briljirali Novopazarci. Najbolji junior na 1200 metara bio je Nenad Radanović, a pionir na 800 Kemal Zornić. P. L.

Pobede Radanovića i Simovićeve

Novi Pazar – Nenad Radanovićpobedio je na 800 metara postavivši lični rekord – 1: 59, 34. Peto mesto na 2000 metara osvojio je Kemal Zornić. Kod atletičarki na 1500 metara najbrža je bila Teodora Simović, ispred klupske drugarice Selme Mustafić. P. L.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari