Veze Veljka Belivuka sa državom godinama ignorisane

Saradnici kriminalnih klanova iz državnih organa će biti sankcionisani, poručeno nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Ostavite komentar


  1. Cuvaj se DJilasu ti si na vlasti u opoziciji,nek se pricuva Aleksic,Bosko i Tepicka.

  2. Kad uhapse Gorana i Dejana Papića i normalno Dijanu Hrkalović, i budu i oni 30 dana u pritvoru za početak, kad se provere svi troškovi gospodina ministra dr Stefanovića i njegove supruge dal su u skladu sa njihovim primanjima , e onda možemo da pričamo bar o nekak oj borbi sa mafijom i kriminalom.

    1. Možda i on ima tetku u Kanadi?Toma ima milion evra u nekretninama bez dana staza.Zasto ne krenuti od njih?

  3. Upravo je problem u tome sto u krimogenoj drzavi monstrum mora da ubije preko 10 ljudi i stekne kapital, uvuce mnogo drugih, opogani institucije da bi drzava reagovala..i to reagovala zbog vrlo diskutabilnih okolnosti koje normalni gradjani mogu cisto da naslute…

  4. A kamo objasnjenje, kako je vlast dosla na sumanutu ideju da se obracuna sa gospodom pred sudom?

  5. Zašto im država nije uplatila socijalno – zdravstveno osiguranje i topli obrok ako su ih već angažovali na „privremenim i povremenim“ poslovima?

  6. A sve je počelo tako što je Vučić hteo da prestanu da mu viču – Vučiću ……!
    I prestalo je.

  7. Само Американци теби могу да пресуде,мада ће то ову земљу још додатно да кошта. Све си српско укинуо на Косову, а Србија није добила ништа. Шта ћеш следеће продати?

  8. Bozanstvena komedija na srpski nacin.Nusic I Domanovic se prevrcu u svojim grobovima,jer su Vlast I Vodja prevazisli sve moguce granice bezobrazluka dok narod „uziva“ u „blagostanju“ I “ napretku“ .Da li zivimo u istoj drzavi?

  9. Da se ne zavaravanja da li neko očekuje da JT reši nešto
    Nama treba tužiteljka kao gospodnja iz Rumunije,samo političari ne bitno je kome pripadaju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.