(VIDEO) „Situacija sa Ukrajinom potpuno drugačija od one sa Kosovom“: Američki ambasador odgovarao na pitanja tviteraša

Ostavite komentar


  1. Razlika je u tome sto je Nato Srbiju divljacki napao jer je mala i slaba pod izgovorom ratnih zlocina a zbog tih istih stvari na Rusiju ne sme. Toliko o principima nato-a.

  2. Potpuno neartikulisani odgovori. Da ne napišem neku drugu reč. Bolje da se nije potcenjivao i odgovarao na ova neprijatna pitanja. Gubi i ovo malo ugleda što ga ima u Srbiji. Bruka!

  3. Нема ништа од тога Хил. Срби не заборављају ко су им пријатељи а ко непријатељи. Пријатељ наших непријатеља наш је непријатељ.

  4. Ukrajinu je napao njen komšija(sused),a Srbiju Albanci.
    Nisam znao da se Albanija nalazi u Africi,a ne da se graniči sa Srbijom!!!

  5. Ovo nije ljudsko bice, ovo je politicka masina, kao i svaka masina lisen je bilo kakvih emocija

  6. Ti nama pričaš da Kosovo nije isto što i Ukrajina!Nama on priča šta i kako se desilo sa našim Kosovom.Oteli deo teritorije,od suverene države i sada tamo imaju firme,vade rude itd.E zato sto imate takav stav većina Srba nikada neće gledati Ameriku i Nato kao prijatelje.Vec potpuno suprotno

  7. Spin majstor. Samo njihova istina je istina i samo su oni pozvani da sude. Za njih sud ne postoji.

  8. Mogu da razumem da je neko za Kosovo i za Krim.
    Mogu da razumem da je neko protiv Kosova i protiv Krima.
    Ne mogu da razumem da je neko za Kosovo i protiv Krima

  9. De SE amerikanci umesaju tu nema dog ora to su paraziti Koji zive od tudje nesrece sve u ime demokratije a od demokratije nema ni slovo d.

  10. „Situacija sa Ukrajinom potpuno drugačija od one sa Kosovom“: Američki ambasador

    U prevodu sa bulshita: „Verujete meni a ne svojim očima.“

  11. Tacno, nije isto. Rusija u Ukajini barani Ruse, to jest sopstveni narod a vi ste placenici koje su angazovali, kao sto su vase sluzbe u ranijem periodu procenile, teroristi. I naravno vi to znate.

  12. Bilo bi lepo da bude tv duel sa nekim našim politicarima i da nam zajedno objasne šta je drugačije…mozda mi živimo u zabludi ili lazi

  13. zasto ga niste pitali da u pocetku u znak dobre volje poprave i ozidaju zgradu Generalstaba u kneza milosa?

  14. Gospodine, kad ćete početi da plaćate odštetu za porušene mostove, pobijene civile, porušene fabrike, bačeni osiromašeni uranijum itd…svo zlo na svetu dolazi iz USA…

  15. Kako bi mu napisao svasta nesto ali naravno nece biti objavljen komentar, sto je i normalno…..mada svako bi mu od nas u sustini sasuo isto.

  16. Ne mogu da verujem da je Danas objavio ovakve komentare.Neverovatno. E za ovo svaka cast i od mene.

  17. Koliko ovi ameri nemaju obraza, kao dijamant u sve se mesaju… Daleko vam lepa kuca

  18. Pa kako da situacija na Kosmetu i Ukrajini bude uporediva kada je ovde u pitanju Srbija, a tamo najveća svetska vojna sila, verovatno u istoriji.

  19. Da. A lik zanemaruje da je pocelo napadim Ukrajine na Ruse u Ukrajini. To je izazvalo odgovor Rusije. A da je Amerika dosledna NATO bi, zbog humanitarne katastrife u Dombasu, morao napasti Ukrajinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.