Na Srebrnom jezeru kod Velikog Gradišta počela je puna letnja sezona a turista iz zemlje i inostranstva je sve više po kultivisanim šetalištima, na besprekorno uređenom priobalju i plažama „Srpskog mora“.

Ovog leta jednu od uočljivih novina predstavlja ogroman lenger, visok preko dva metra, koji je preduzeće „Silver lake“ simbolično postavilo ispred svog novog restorana nacionalne kuhinje „Sidro“ čije terase natkriljuju grimizno zelenu vodu jezera.

– Respektujući želje i navike naših posetilaca, opredelili smo se da od ove sezone otvorimo poseban restoran sa bogatim asortimanom tradicionalnih specijaliteta radi čega smo podigli i prostranu, specijalizovanu kuhinju od oko 150 kvadrata , kaže za „Braničevo Danas“ Danilo Uzelac, prvi čovek ugostiteljstva firme „Silver lake“ koja ima preko 500 mesta u nekoliko posebno koncipiranih objekata na obali jezera.

Svojim monumentalnim dimenzijama, lenger je već postao jedna od prepoznatljivih atrakcija na jezeru pa se među posetiocima, koji se nalaze da zajednički krenu u provod, sve češće čuje „Vidimo se kod sidra“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari