“Kako seješ, tako žanješ”: Sagovornici Danasa o nameri da se od Radoičićeve vile napravi policijska stanica

Ostavite komentar


  1. Kako god da okrenete, nesto se sa tom kucom mora desiti, priroda stvari.
    I uvek ce se naci neko da pljune po tome sta. ne zato sto je bitno, nego da se oglasi…

  2. ispravno i polako dolazi na svetlo istina, pojavice se i istina o ubistvu olivera, samo polako pocelo je klupko da se odmotava, a ovo i treba sve mu oduzeti sve, stan u mitrovici njega dati zavisi od funkcionalnosti u neki deciji vrtic ili neku ambulantu gde ce moci da se lece ljudi.. tako se radi u pravnoj drzavi, tako …

  3. Super! Daj od Arkanove da napravimo krojačku fabriku za dresove i zastave Delija,od Legijine vrtić, od Haradinajove bolnicu za transplataciju organa,od Šarićeve fabriku lekova…

  4. Konačno u Srbiji prava odluka…svetla tačka i primer drugima …Živela Srbija.

  5. Изградите слободно. Да не морамо ми КАД СЕ ВОЈСКА НА КОСОВО ВРАТИ!!!

  6. Ovo mi liči na hacijedne Pabla Eskobara i daleko je od „skromnih“ kuća drugih ljudi.. Čime se bavi ovaj lik i ko mu to odavde drži zaledjinu bilo bi interesantnije da se objavi..

  7. Koliko je Kurti pametniji od bivše vlasti u Srbiji,što bi nešto što je upotrebljivo rušio kad može da se iskoristi.Ovi naši srušiše onu tvrđavu u Šilerovoj umesto da su je iskoristili za nešto humanije.

  8. Kamo srece da mu. Ine omoguceno da stekne sve to…sta li ima sve onda veliki sef

  9. Niste uočili ključnu razliku kod procesa oduzimanja imovine izmedju demokratskih i autoritarnih država! Kod ovih prvih se takvi objekti isključivo koriste u humanitarne svrhe, a kod ovih drugih se sve isključivo koristi za policijske i vojne svrhe.

  10. Nastavak „Kako seješ tako i žanješ“, kako zaključuje Anđelković, bio bi „Kosi tata, kosim ja, kosimo iz Luksemburga“.

  11. @ Time oni žele da pošalju poruku: “Vidite u kakvom luksuzu živi čovek koji tvrdi da brani Srbe na Kosovu, šta je sve stekao na vašoj muci”, navodi Popov.

    Da li ima u toj poruci nesto sto nije tacno i istinito?

  12. Svi se uvlače instituciji MUP-a…širom Open Balkana…Rajinski mentalitet još od propasti Otomanske imperije, zato nema suštinakih promena u vazalskim nacijama…

  13. Kako je mogao toliki materijal da preveze iz Srbije na KiM bez prolema? A da nije šurovao sa šivtarima i vućićevim kriminalnim kartelom?

  14. Treba oduzeti sve te vile privesti ih nekoj pravednijoj nameni. Radojičić, Arkan, Dodik, Ž. Mitrović, lezbejka… I svi drugi koji se baškare na lopovluku i neviđenim prevarama ovog u svakom pogledu siromašnog naroda treba da plate za svoje grehe na opipljiv i ovo zemaljski način.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.