Vilotijević: Grad Beograd intenzivno radi na rešavanju problema buke

Ostavite komentar


  1. Sve vam verujem.Ni smrad iz kafanskih kuhinja niste u stanju da otklonite, pa leti držimo zatvorene prozore, da bi svete krave, kafedžije, mogli da rade bez ulaganja u filtere na ventilacionim odžacima.Tako će biti i za buku.

  2. ZAkonom o saobraćaju automobilima je zabranjena upotreba sirena , osim u neophodnim prilikama. Da li je u istoriji Beograda ikad iko platio kaznu jer trubi po grdu jer je nervozan i nešto zadovoljan. U špicevima i tokom saobraćajnih zastoja , svi trube kao da su na nekoj seoskoj svadbi. Ta je buka neizdrživa, al niko je ne uklanja. A vrlo lako može

  3. Blesic ce dekretom da zabrani i ukine lupanje u serpe, pistaljke, trube i cagrtaljke da bi se zastitili gradjani iz zlatnog doba. Kad se pusti metro, lupaci i bukaci mogu da idu na makisko polje i da tamo uznemiravaju vlast.

  4. A ko kontroliše buku kad se skupi 20 momaka na parkingu u ponoć sa gajbama piva i muzikom iz automobila, uz obavezno trubljenje, podvriskivanje i tapšanje na svaku glupost? Policija kaže da ne sme da dođe da ih ne bi tužili zato što su iz uznemirili. Mislim, stvarno nije u redu da se ponoćne žurke u sred naselja prekidaju samo zato što neko mora da radi sutra…

  5. Na Novom Beogradu od trotoara pod prozorom ste napravili parking. Bahate koji nepropisno parkiraju po ulici i zagradjuju druga vozila niko ne kaznjava. Toliko su bahati da se dozivaju trubljenjem. Mi po ceo dan slusamo trube.Ovo je nesnosno. Maxi magacin je pored zgrade i to ste dozvolili po ceo dan pišteci kamioni koji smetaju celom bloku i lupanje. Uvezli ste evropski auto otpad i napravili haos.

  6. Radite da pojaćte buku. Čija je ideja da u kamione ugradite pisteče uredjaje mozak nam isteruju nama cije su zgrade pored Maxi magacina. Pod izgovorom da kamion neko gluv i slep ne vidi i ne čuje pa da ga ne zgazi mučite celo naselje. Ni to vam nije dosta vec ugradjujete pištanje i u vrata tramvaja,kupujete pištece semafore. Ovo je strašno šta radite.

Ostavite komentar


Društvo

Pazite gde pijete vodu po ovoj vrućini: Samo na jednoj javnoj česmi u Beogradu izvorska voda bezbedna za piće 7

Pazite gde pijete vodu po ovoj vrućini: Samo na jednoj javnoj česmi u Beogradu izvorska voda bezbedna za piće

U potrazi da se rashlade na visokim temperaturama neki će posegnuti za prvom vodom na koju naiđu. Ukoliko vas put navede pored neke od javnih česama sa izvoskom vodom na teritoriji Beograda treba biti obazriv, jer poslednji rezultati ispitivanja kvaliteta te vode koje je obavio Gradski zavod za javno zdravlje Beograd u junu, nisu ni zadovoljavajući.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.