Više javno tužilaštvo traži dve godine zatvora za Milovana Brkića zbog pretnji Vučiću

Ostavite komentar


  1. Ok, nije u redu njegova izjava, ali… Dostojanstveni i ostale proruske protuve govore to isto vec duze vreme, a njima dlaka ne fali s glave…

  2. Gde je bilo tužilaštvo da reaguje na ubicu iz Mladenovca? Priveden pa oslobodjen! Koliko je mladih života, ili života uopšte on uništio po puštanju na slobodu? Čudni su putevi našeg pravosudja.

  3. Molim Vas da ovom čoveku pomognete sa se brani sa slobode. On je dijabetičar i srčani bolesnik. Njegove novine „Tabloid“ su ovde zabranjivanje, lomili su mu opremu, zabranili da štampa u Srbiji. Šta god da kaže, ni upola nije strašno šta su njemu radili. On ima prava da kritikuje vlast i on to radi uvek, kritikuje svaku vlast. E sad on u žaru kritike ubacuje pogrdne konotacije o vlastodršcima ali mu ovi to do sada i nisu preterano uzimali za zlo jer je uglavnom bilo očigledno netačno. Međutim u tom listu često budu jako zanimljivi i proverljivi sadržaji koji su i dokumentovani i ne smemo ih tek tako odbaciti. Da imamo prava na slobodnu izražavanja – to je neophodno. Neka ga tuže za klevetu uvredu i slično. Nije on za zatvor svima je to jasno i nije ništa gori od J Vučićevića, samo je benigniji i uopšte nije zlonameran. Imala sam prilike da ga upoznam. Većina ne zna ali oni su godinama bili na sudu zbog pisanja o čuvenom „MCLaren“ kumu

  4. E tako prolaze casni i nepotkupljivi novinari u Srbiji koji zive i rade u bedi i stalnom progonu jer nisu ni za jedne ni za druge vec za istinu. Vidimo kako ga napada i vlast, a kako likuje i opozicija. Svima se zamerio svojim britkim perom i istinom koju iznosi. Sloboda za Brkica!!!

  5. Pravda za Milovanaaa!….. dve godine. Eee Milovane jabuko sa grane.

  6. A Vućićević może da
    preti,presudjuje,optužu
    je ,maltretira,targetira
    opozicione lidere,da im
    preti i nikom ništa.Pra
    vda u Srbiji NE POSTOJI…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.