Više javno tužilaštvo u Beogradu najavilo žalbu na sudsku odluku o puštanju Radoičića

Ostavite komentar


  1. Da neko ne odgovara za vise krivicnih dela, po kom osnovu???? Naravno da treba uloziti zalbu.Radoicicu nije mesto na slobodi!!!!

  2. Covek negirao sve optuzbe, onda je sigurno nevin. Nasi sudovi vise veruju kriminalcima i teroristima nego video snimcima i sopstvenim ocima. Ovakav lik ima sigurno najmanje 5-6 pasosa, narocito ako je u kompi sa Vulinom.

  3. Srbija je jedna jadna i bedna drzava. Bedni ljudi nemocni da se odupru hohstaplerima, barabe vode zemlju, narod vecinski zatupljen…Nadam se da ce jednog dana odgovarati za socijalno unesrecivanje zemlje.

  4. Svi Srpski PRAVVNICI od casti, dsa se aktiviraju na ovaj ili onaj nacin i da se stane samovolji ZLA !

  5. Sizifov posao. I Tepicka je htela Anketnim odborom da utvrdi cinjenice i predlozi mere za masakr u Ribnikaru, ali nije uspela jer su je mediokriteti na celu sa Vucicem omeli u tome!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.