Više od 4.700 viškova dopunilo normu

Posle drugog kruga preuzimanja u školama

Ostavite komentar


  1. Prosveta je zacarani krug mita,korupcije,inspekcije,stranackih veza.Ne treba ulaziti u lavirint vec jednostavno oformiti listu tehnoloskih viskova i onih koji su naprsno preko veza usli u skole uporediti ih u okviru skolske uprave,ne oslanjati se na direktore i te ljude zbrinuti a one na odredjeno otpustiti,Zar je to velika nauka,zar su svi tako neposobni ili se samo prave nevesti.Radim u skoli i znam sta se desava,muka mi je od naopake stvarnosti a ujedno imam i sina koji devet godina ceka na posao ali ja nisam ni u jednoj stranci niti zelim da jurim veze preko roditeljima jer mi je to ispod profesionalne casti.Zaista bi trebalo direktorima stati na put koji su svi do jednog stranacki obojeni bez trunke savesti i menadzerskog znanja.Uglavnom su to nastavnici fizickog ili matematike.Trebalo bi i za njih uvesti polaganje ispita iz menadzmenta,marketinga i lepog ponasanja .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.