Više od hiljadu čitalaca podržalo rad Danasa

Prvih sedam meseci Kluba čitalaca Danasa

Ostavite komentar


  1. Hvalite se sa preko 6 miliona poseta na sajtu Danas-a a jedva da je hiljadu njih i uplatilo neke pare?! Svaka cast.

  2. Ja vas podržavam, ali imam jednu zamerku: sklonite ili bar smanjite produkciju Basarinih tekstova, ne zbog političkih stavova koje iznosi, nego radi same estetike i pristojnosti, on je bruka za ljude koji misle da se bave književnošću. ( Morate imati u vidu da vas čitaju i mladi ljudi, a Basaru tretiraju kao pisca – što je , po meni, nonsens). Hvala, bez obzira što mislim da ovo nećete objaviti.

    1. Kladio bih se gospodine Petroviću, da prvo što čitate je Basara! Basara ima svoj stav,javno ga iznosi,a eto i tebe objaviše!

  3. Malo je hiljadu, ako se tom cinjenicom hvalite, morate biti iskerni pa reci… lose je, a za to ipak nije kriv Vucic nego vi. Pisete previse tendenciozno kao sto i SNS stampa pise tendenciozno , ali su vam teme razlicite. Istina je verovatno negde u nasim glavama ne u stampi.

    1. Milance Lepotance,
      Zapamtite onu narodnu:“ko nije zadovoljan sa malo, nije ni sa mnogo. Zrno po zrno pogača. Poređenje Vam nije za pohvalu. ŽIVELIIII

  4. Kada na internetu otvorim dnevne novine,prvo citam novine „Danas“.One su objektivne,svojim sadrzajem ulivaju poverenje.Verujem im.Nestrpljivo trazim Koraksovu karikaturu,mocna je.“Danas“ je ozbiljan,odgovoran list,uliva postovanje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.