Više ulica u Subotici sutra bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u sredu, 17. avgusta, neće biti struje u više ulica u gradu, Aleksi Šantiću, Paliću i Aleksandrovim salašima.

U Subotici neće biti struje od 8.30 do 11.30 časova u Stevana Tikvickog, Ivana Kvale, Petra Petrekanovića, Albe Franciškovića, Danče Bertuša, Imotskoj između Fočanske i Batinske, Bojanskoj od brojeva 20 i 21 do kraja, Debarskoj između Šarplaninske i Batinske, Fočanskoj između Franje Kluza i Stevana Tikvickog, Batinskoj od broja 4 do kraja i u Franje Kluza od Batinske prema Crvenom selu.

Od 8.45 do 11.45 časova struje neće biti u Preradovićevoj brojevi 17 i 18, Hanibala Lučića između Bajskog puta i Golubove, Reljkovićevoj između brojeva 1 i 6, Šibenskoj između brojeva 2 i 9, Golubovoj između Hanibala Lučića i Ištvana Lukača, Georgija Dimitrova između Preradovićeve i Iriškog venca, Iriškog venca između Georgija Dimitrova i Hanibala Lučića, Pirotskoj brojevi 2 i 4 u okolini, Svete Katarine brojevi 2 i 31, Mažuranićevoj do broja 25, Marije Bursać brojevi 4 i 12, i u Staniše Neorčića do broja 4.

Bez struje će od 9.30 do 10.30 časova biti kraj Vuka Mandušića od Samoborske prema Palminoj, Štipska, Pribojska, početak Đevđelijske od Segedinskog puta do Dunavske, početak Bokeljske do Ljube Šercera, Dunavska i deo Segedinskog puta (poslovni prostori posle “Merkator” marketa prema Paliću).

Od 11 do 13 časova neće biti struje u Kireškoj ulici brojevi 59/A i 59/B.

U Aleksi Šantiću struje neće biti od 9 do 12 časova u Živojina Mišića, Vuka Stefanovića Karadžića i Jovana Jovanovića Zmaja.

Na Paliću će bez struje od 9 do 10 časova biti Ritska ulica, Olge Penavin, Kanjiški put u okolini i Splitska aleja broj 27.

U Aleksandrovim salašima neće biti struje od 9.10 do 13.30 časova na Senćanskom putu brojevi 1, 3, 5, 7, 194, 307 i 309, Šupljak salašima između brojeva 280 i 283/A, i Aleksandrovim salašima broj 283/A.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari