Više ulica u Subotici u četvrtak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u četvrtak, 13. oktobra, neće biti struje u više ulica u gradu i okolnim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 8.30 do 12 časova na Puškinovom trgu broj 5 i Trgu Lazara Nešića BB, a od 9 do 12 časova u ulicama Jelene Čović, Ištvana Rutaija, Josipa Šokčića, Josipa Zelića, Petra Horvackog, Josipa Lihta, Lole Vohl, Borivoja Mišića, Albe Vidakovića, Josipa Slavenskog, Aksentija Marodića, Starine Novaka, Dečanskoj, Vlaseničkoj, Jurija Gagarina, Karela Napravnika, Tome Rudića Brace, Plate Dobrojevića, Murskoj, Rudarskoj, Feketićkoj, Žedničkoj, Milutina Bojića, Stanoje Glavaša, Iđoškoj, Ivana Turgenjeva, Mare Đorđević Malagurski, na Beogradskom putu i Aleksandrovim salašima u okolini.

Od 9.15 do 11.15 časova struje neće biti u delu Miloša Obilića (zgrade broj 25 i 31, i kućni broj 16), delu Cara Lazara (zgrada broj 27) i Novosadskoj, a od 11.30 do 13.30 časova na početku Bore Stankovića od Arsenija Čarnojevića do Vatroslava Lisinskog sa zgradama broj 5 i 7, Tamiškoj, na početku Plitvičke, delu Vatroslava Lisinskog između Bore Stankovića i Sterijine, delu Arsenija Čarnojevića između Miloša Obilića i Bore Stankovića, i delu Miloša Obilića od Celovečke do kućnih brojeva 26 i 37.

U naseljima Gabrić, Orom i Doline sa okolnim salašima neće biti struje od 9.40 do 14 časova, kao i na Aleksandrovim salašima na Senćanskom putu sa okolinom.

U Čantaviru struje neće biti od 9.05 do 10 časova u 7. jula između brojeva 1 i 37, i Omladinskoj broj 2, a od 10.40 do 11.40 časova u Omladinskoj od broja 7 i 14 do 21 i 36, Maršala Tita od broja 84 do 94 i na početku Železničkog trga do broja 5.

U Aleksi Šantiću će bez struje od 10 do 13 časova biti 9. maja brojevi 1, 5 i BB.

U Gornjem Tavankutu neće biti struje od 9 do 14 časova na Rezmanjovom putu, putu Petra Zubera, Garošovom kraju, Stipićevom šoru, Zlatojinom putu, Gornjem Tavankutu BB, Čenikinom kraju, Vuković kraju, Madaraš kraju, Kecelinom kraju, Vukovom kraju, Lebović kraju, Bankovom putu, Crnković kraju, Bisnom kraju i Galić kraju u okolini.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari