Više ulica u Subotici u ponedeljak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u ponedeljak, 22. avgusta, neće biti struje u više ulica u gradu i Aleksi Šantiću.

U Subotici neće biti struje od 8.45 do 10.45 časova u delu Boze Šarčevića od Đure Jakšića do Frederika Šopena, delu Trebinjske od Rade Končara do Frederika Šopena, delu Đure Jakšića između Trebinjske i Boze Šarčevića, Ištvana Lukača i na početku Slavonske do Njegoševe ulice.

Od 9 do 10 časova struje neće biti u delu Antona Aškerca od Dobojske (“Nirvana”) do kućnih brojeva 83 i 86 sa stambenim zgradama, delu Deligradske od Dolenjske do Antona Aškerca, delu Tesline od Dolenjske do Heroja Pinkija sa stambenim zgradama 68 i 70, delu Pesničke (stambene zgrade broj 3, 4, 5, 6 i 8), Kalničkoj, delu Heroja Pinkija između Tesline i Šantićeve, delu Šantićeve od Antona Aškerca do Partizanskih baza, Nera, Karaš, Rečnoj, delu Partizanskih baza između Tesline i Rečne, i u Bajmočkoj ulici.

Bez struje će od 11 do 13 časova biti deo Segedinskog puta od kućnog broja 36 do 70 (parna strana), početak Boze Šarčevića do škole, deo Koste Abraševića od Trebinjske do Marije Kiri, deo Rade Končara između Trebinjske i Njegoševe, početak Trebinjske do Rade Končara, Bohinjska, Njegoševa, početak Marije Kiri do Rade Končara i deo Đure Jakšića u okolini škole.

Od 11.05 do 12 časova neće biti struje u Praškoj između brojeva 39 i 70, Žitnoj između brojeva 6 i 15, Bele Čikoša između brojeva 2 i 18, i na Karađorđevom putu brojevi 80 i 86, a od 13 do 14 časova u Durmitorskoj brojevi 3 i 5, Titelskoj između brojeva 2 i 38, i u Hušvet Lajoša brojevi 1, 4 i 10.

U naselju Aleksa Šantić struje neće biti od 9 do 12 časova u Radničkoj ulici, Veljka Vlahovića i Ive Andrića od broja 48 do 58.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari