Viši sud: Presuda u korist Stefanoviću

Ostavite komentar


  1. Doktor Neša. Doktor čast. Doktor Ugled. Doktor Dostojanstvo. Doktori srpski sudovi.

  2. Sad su na potezu „kadrovi“ iz Apelacionog suda ,isti oni koji presudju u ime pravde pa su ponistili presudu Miskovicu i mnogim zutim funkcionerima.

  3. Samo u zemlji koja pljačka narod da bi svečano otvarala septičke jame, može da prođe tužba počinioca krivičnog dela kažnjivog zatvorom. Samo se u privatnoj državi samozvanog golog cara, za ministre mogu postavljati ‘Kaligulini konji’ i da se to pozdravi aklamacijom slepačke svetine plaćene užeglim sendvičem. Samo u izmrcvarenoj Stradiji gde neiživljene analfabete ostvaruju svoje životne snove, na sudove idu imbecili željni dostojanstva i poštenja ne bi li ih tako stekli na papiru, pošto ih nisu mogli kupiti parama niti dobiti na poklon puzanjem. A tako bi voleli da ih imaju.

  4. Smešno mala kazna, ako se zna koja je pozadina ovoga bila. nije ovo bio napad na Nebojšu Stefanovića člana SNS, ovo je bio napad na ministra policije države Srbije i kao takvi moraju da snose kud i kamo teže posledice za svoje ponašanje ovi osvedočeni srbomrzci.

    1. nisi u grckoj? dobijas prazne sendvice? slaba ti je artiljerija i kasno si se opredelio.

  5. Mislim da doticne gospode nece vise da sire neistine ,kada budu platile troskove i da ce se nauciti reda i shvatiti da su u „lazi kratke noge“i da puno kostaju,kada se podnese tuzba i dobije presuda!

    1. Ne znam da li će dotične osobe i dalje da pišu, ali nemam dilemu da ćeš ti još dugo mrndžati sendviče

  6. Mislim da su kazne male u odnosu na to kolike gluposti su doticne piskarale. Kada su imale petlje da pisu sada neka i plate kaznu. Sramota su za novinasrsku profesiju

    1. Slušaj sendvič-zastavniče da ti reče advokat, gluposti piskara onaj koji parničnu presudu za duševni bol naziva kaznom, izgleda da si tu lekciju preskočio na svom pašnjak fakultetu, ali ne mari, preskočio je mnoge i Nebojša iz Beograda pa evo bidnu popečitelj unutrašnji jer se u unutrašnje stvari dobro razume

  7. Novcani iznos mogao je biti i veci s obzirom kakve su lazi i neistine plasirale doticne. Vazno je da je istina pobedila!

  8. Ova presuda je još jedna sramota srpskog pravosuđa. umesto da odgovvara doktor Neša za kršenje zakona, odgovaraju one koje su na to upozoravale.

  9. Kako nekom ko nema časti, poštenja i ugleda a o dostojanstvu da ne pričamo, to može biti povređeno. Kakve sudije, kakva vlasst takva je i država. Pijani brod budala sa kapetanom koji je najluđi i najpijaniji među „mornarima“.

  10. E moj Domanoviću, gde si sada, vidiš li šta smo doživeli…Ne postoji veća satira od ove u kojoj smo.
    „Dobar dan, izvolite?
    Dobar dan, molim vas avionsku kartu u jednom pravcu…“

  11. Ovakva,,presuda,, u korist,,dr,, Šoneta,onako,,,kadrovski,,Upriličeng od ,posebitog, jevanđelijskog,,validatora i ,kadrovika,, samo je još jedan DOKAZ ,,POLITIČKE IZUZETNSTI,,PO SONJI LIHT,, U KAKVOJ TO SPRDNJI OD ZEMLJE OBITAVAMO,.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.