Viši sud zabranio otuđenje imovine ocu osumnjičenog za masovno ubistvo u OŠ „Ribnikar“

Ostavite komentar


  1. Znači dobri tata se sprema za bežanija.Kome li prepisuje imovinu.On je upropastio i svoju,i sve porodice.Sram da te bude bitango, FUKARO, šta napravi.Ti si pucao u tu decu,ti i tvoja gospođa.Kosta je gotov za ceo život.

  2. debelo će ova porodica sa sve naplati od države , debelo..debelo, vidi se ne sposobnost sudstva, tužilaštva , sta ima toliko da se oteže sta, .zašto je ovaj čovek toliko u pritvoru, koje to podatke nije sposobno sudstvo da pribavi i da se odluči ..kriv ili ne..ovako maltretiranja je dokaz ne stručnosti ..naime koliko treba dana sa se sve ispovezuje a putanje je svih pitanja ,mozda ce ovaj i da kaze nesto sto se neće nekom svideti, ..streljane odbijaju mogućnost da je ovaj čovek dolazio sa sinom i u njima vežbao pucanje i sta sad, gde je to RADJENO .gde..???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.