Višnja Aranđelović (REM): Poslednjih dana razmišljam skoro samo o ostavci, ovo nisu stvari koje se rešavaju na ulici 1Višnja Aranđelović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Višnja Aranđelović izjavila je da razmišlja o ostavci u tom telu, navodeći da ovo nisu stvari koje se rešavaju na ulici, prenela je danas Cenzolovka.

Višnja Aranđelović je na pitanje Cenzolovke da li razmišlja o ostavci u ovom telu, nakon mesec dana masovnih protesta „Srbija protiv nasilja“, čiji je jedan od zahteva raspuštanje trenutnog Saveta, te poziva 12 udruženja građana članovima Saveta da podnesu ostavke, rekla: „Naravno da razmišljam o ostavci“.

„Poslednjih dana skoro da ni o čemu drugom i ne razmišljam. Ali uvek dođem do istog zaključka: ovo nisu stvari koje se rešavaju na ulici. To kažem uz dužno poštovanje ogromnom broju ljudi koji u Beogradu protestuju protiv vlasti“, rekla je Aranđelović.

Što se tiče nevladinih organizacija, ona je navela da je na njihov apel potpuno ravnodušna.

„U REM sam se borila da se ograniči vreme emitovanja rijaliti programa. U tome, nažalost, nisam bila uspešna. Ali neću nikom dozvoliti da me zbog toga proglašava odgovornom za masovna ubistva u Srbiji“, rekla je Višnja Aranđelović koja je postala članica Saveta REM u februaru 2020. godine.

Prva i za sada jedina dosadašnja članica Saveta REM koja je podnela ostavku u ovom telu je Judita Popović, podseća Cenzolovka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari