Visoki savet sudstva o Majiću: Poslanici da se pridržavaju Kodeksa ponašanja

Ostavite komentar


  1. Citam danas da je visestruki povratnik silovatelj dvoje decaka maloletnih decaka dobio presudu od 13 godina zatvora. Hajde da napravimo anketu da vidimo koliko bi dobio da se sudija Majic pita?

    1. Jesi li siguran da umeš da čitaš, jer čitatis znači i razumeti ono što pročitaš? Ja bih rekao da umeš jedino da slušaš, takav ti kapacitet. Izvinjavam se ako je ova konstatacija uvredjiva.

    2. E Miki, Miki…gde se samo seti anketu da pokrenes….baš si me zabavio.

    3. Miki, ili si veliki bot ili si zlonameran.Teško mogu poverovati da si glup, i ako je ovaj tvoj komentar takav.

  2. Sudija Majic je as, covek od integriteta i dostojan funkcije koju obavlja. Sve one koji ga potpuno neargumentovano i prostacki napadaju treba gledati kao bubasvabe.

  3. Кодекс. Баш тешка реч. Имате ли неку лакшу за посланике?

    1. Gle, gle, fascinantna hitrost VSS reče puž.
      Ma, ja sam pre nedelju dana reagovala, ponosno će kornjača.

  4. Stidite se sudije, izvršna i zakonodavna vlast bi trebale da drhte pred vama, a ne suprotni

  5. Ovakvi ljudi treba da vode drzavu. A oni se jedva cuju od raznoraznih politicarskih hulja i parazita! Sudija Majic- svetlo lice Srbije!

  6. Gospodin Majić je Čovek koji brani Struku – pokušavam isto to u IT – svaka mu čast – stvari moraju da dođu na svoje mesto – Što Pre to Bolje…

  7. Saopštenje vam je kao izvetrela mineralna voda. A sto ne kažete Martinović je oklevetao Majica i treba mu oduzeti imunitet i optužiti ga? Neki poslanici, neke sudije, neke izjave? Sramota!

  8. Ma, lepo je to vaše saopštenje i sve to, ali šta će sad biti?
    Da li će neko nešto pokrenuti zato što je onaj (ne znam ni više kako da ga nazovem, ponestaje mi prideva) Rističević javno, usred Skuštine optužio jednog sudiju Ustavnog suda da je primio pare za oslobađajuču presudu – i nikom ništa!
    Šta sad, treba da sudija Majić lično pokreće tužbu za klevetu i traži da Risitičević dokaže to što baljezga?!!
    Ne, Rističević je svojim lupetanjem napao i uvredio ne samo Majića kao čoveka, nego još gore, jednog aktivnog sudiju kao funkcionera države. Takvo nešto ne sme da prođe bez posledica! Ako Rističević ima nepobitne dokaze. onda da sudija Majić bude smenjen i procesuirran zbog korupcije, a ako nema dokaza, onda da Rističević bude procesuiran zbog klevete i plati masnu odštetu!
    Ovi umiveni radikali su se toliko navikli da vređaju sve ostale, tako da kao štu su svi drugi za njih, onako rutinski i standardno, „lopovi“, tako je i za Rističeviča svaki sudija koji ne duva u SNS tikvu obvezno je „uzeo pare“! Dokaz nije ni potreban, dovoljna je časna radikalska reč!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.