Vitalij Kličko: Šampion brani Kijev

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Sin mi je boxer al’ mu ne dam ni da preparkira kola…Kličko, kako si uspeo?

  2. Bojim se da je iznad članka pogrešna fotografija. U pitanju je fotografija njegovog brata, Vladimira, a ne fotografija Vitalija Klička. Nadam se da će se ovo uskoro popraviti. Veliki pozdrav od vašeg vernog čitaoca.

  3. Glumac ih doveo do rata a bokser ih brani, uz svesrdno bodrenje zapada, pa ovo je stvarno cirkus od države. Jadan taj narod, kao i naš. Kada bi samo ljudi znali kakvi cirkuzanti ih vode širom sveta.

  4. Iz prve ruke, što se tiče lopovluka i kriminala, svi naši političari zajedno nisu Kličku ni do kolena. Po pitanju korupcije i državnog kriminala, nema zemlje na svetu koja bi mogla da se meri sa Ukrajinom.

  5. Slava UkrajiniSlava Ukrajinskim herojima, svijet će izgraditi Ukrajinu kao primjer borbe za pravdu i demokratsku.

  6. @Spiki
    Živio drug Tito, živio. Živela naša samoupravna domovina, živela.

  7. Svestran, sportista, biznismen, politicar, skoro kao nas Sapic. Jel’ ima doktorat? Ako nema moze ovde to da dobije, nije skupo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.