VJT naložio formiranje predmeta zbog izjave novinara Srđana Škora o Danilu Vučiću

Ostavite komentar


  1. Новинар Срђан Шкоро је у емисији КТВ рекао да би Данило Вучић, како би дао допринос Србији, требало о свом трошку и без обезбеђења да оде у Мајданпек и на Косово и Метохијиу, али и у рудник литијума да би показао да тај метал није штетан. Radi ispravnog iformisanja javnosti.

  2. Ako se Prvorodjenom to ne dopada, neka pokrene parnični postupak, jer se ovde ne radi o krivičnom delu. Da li u VJT sede neuki ljudi ili beskičmenjaci i ljige?

  3. TO sto ce nas tusirati raznim otrovima , sto necemo imati cistu vodu , zemlju , vazduh zbog sumanute politike A.Vucica – TO je u redu , tuzilastvo po tom pitanju ne otvara predmet ???

  4. Oskar ne miruje.
    Podrska Skori u borbi protiv kriminalne vlasti!!!

  5. Slusao sam sta je covek rekao i tu nema ni pomisli o ugrozavanju lika i dela, a i uze familije. To su iskonstruisali tabloidi, reagovali Vucicevi kerberi, a sad kao hajde da uteruju stah ljudima. Skoro je davao predloge sta bi trebalo da urade snsovci koji tvrde da je sve ekoloski i savrseno, a nikome nije ni pretio niti presudjivao sto oni svakodnevno rade.

  6. Podrška za g. Srđana Škora, poštenog novinara, borca za istinu i pravdu. U njegovoj izjavi nema ničega od verbalnog delikta, za šta režim pokušava da ga optuži…

  7. Ne daj boze da mu je opsovao majku – optuzili bi ga za pokusaj silovanja verovatno

  8. Naše sudstvo se pravi ludo i ćuti kada su u pitanju važne stvari , a kada je u pitanju zaštita dela i lika AV reaguje u roku od 24 časa . Moraće jednom odgovorni objasniti zaštoi su ćutali za važnije stvari i zašto su učestvovali u skrivanjima dokaza , falsifikovanjima i nečinjenju dok slučajevi ne zastare . Makar pred Bogom .

  9. Koliko bi samo krivičnoh prijava trebale SNS-ovce da popiju od opozicije, a naročito od Djilasa i Tepićke…

  10. pa Brkić mu je opsovao majku prvo na robiju a zatim eno ga u Kolicima

  11. Ekološki aktivisti, novinari, inspektori koji su otkrili plantažu droge, inspektorke uzbunjivači, tužiteljice… onda sledimo mi komentatori (s*ronje druge klase)… a na samom kraju, kad meka diktatura pređe u hard core, na red dolaze i oni poslušni i pokorni (s*ronje prve klase).

  12. Ma da vidimo ko ce vratiti Milijardu evra + petsto Milliona kamate koje su legle u dzep, ako ne prodje Rio Tinto. Bolje sudstvo da se pozabavi tim predmetom, a ne abrovima i rekla kazala

  13. Nikakvo krivično delo čovek nije načinio. To je svakom normalnom jasno.

  14. Krivicna prijava bi trebala da se podnese protiv onoga u VJT ko je nalozio formiranje predmeta, jer se radi o ozbiljnoj zloupotrebi polozaja, a mozda i udruzene kriminalne aktivnosti. Nigde nije bilo ni naznake pretnje i ugrozavanja sigurnosti! SRAMOTA

  15. Slusam spikere na rezimskim televizijama kako govore o napadu na Vucicevu porodicu i mislim: kako se ne stide kada nam saopstavaju takve lazi?

  16. Kao sto rekoh, prilikom pazljivog pregleda intervjua gospodina Skora, pre svake hipoteticne izjave, rekao je : ja mislim“ ili mislim. E ,sad ako oupatori uvode delikt misljenja onda da znamo na cemu smo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.