„Nasilje na ulicama Beograda se neće tolerisati“: Glavni tužilac VJT Nenad Stefanović upozorio građane

Ostavite komentar


  1. Ovaj inače mudro ćuti i ne zna šta je sa tužbama itd. … Kakva beda, kakvo licemerje.

  2. A što to ne radite inače?!!
    Aaaaa da, to nije mera koju primenjujete na huliganima već samo na njihovim žrtvama. Jasno Stefanoviću, zapamćeno sve, baš sve!

  3. Ma da mnogo ste hrabri. Sto to ne kazete za tkz. teritoriju Srbije ( na zalost tkz. ), Kosovo i Metohija ?

  4. Smradu sns-ovski.
    Kada sns bagra/mafija svakodnevno krši ustav, zakone i sve druge norme civilizacijske, onda ćutiš.
    Ne čuje se.

  5. Ko je pominjao nasilje?Rec je o mirnom protestu protiv iskopavanja litijuma za placanje gresaka SNS,a ne o nekoj revoluciji

  6. Aha! Kako li vm je sad, kad ovo čujete, a, Panići, Petrovići i ostali Vučićevi kumovi! Nećete smeti da divljate po ulicama Beorada!!! Molim? Nije poruka za njih?

  7. Iz ovoga isključujemo nasilje koje sprovode batinaše SNS. Izgleda da ste ovu kratku rečenicu metnuli s’ uma?

  8. Poslacete vi navijacke huligane da prave nered. Vi treba da sluzite narodu, a ne da mu pretite.

  9. Ama ko, bandoglavi, izaziva nerede ? Kome podmeces one batinase koje ti, a uz svesrdnu podrsku (nardjenja, cak) paranoika i neznalice opste prakse AV, placas iz budzeta.
    Ne zaboravi samo da ce sve to doci na naplatu. Uzgred, gde vam je predsenica Skuprine RS? Priprema teren za opstu bezaniju?

  10. A jel tako Stefanoviću? Znači spremili ste nam provokatore. Acu Rošavog i još neke vaše prijatelje. Dobro. Po zakonu mi možemo da imamo naše privatno obezbeđenje demonstracija. Naši, građanski , narodni, redari će takođe obezbeđivati skup, ne samo policija. Pri tom će biti dosta dobrovoljaca.
    Pa kom opanci, kom obojci.
    P.S.
    A pašćete jednog dana, to i sami odlično znate. I onda ćete da odgovarate za sve ovo. Što ste duže na vlasti , duže ćete robijati posle.

  11. Nasilje u svakom pogledu jedino vi sprovodite već godinama,ali doćiće i tome kraj.

  12. Pa niko i ne dolazi u Beograd na protest da izazove nasilje.
    Čemu te pretnje?
    Dolazimo da se ispuni samo jedan zahtev – zabrana kopanja bora i litijuma u Srbiji.
    Protest i jeste organizovan da spreči uništenje Srbije.

  13. Da li je iko tom entitetu Nenadu Stefanoviću objasnio da on, njegova organizacija koja je deo zajedničke kriminalne udruge već identifikovane od mnogih medija i političkih aktera u zemlji i inozemstvu (samo konstatujem, tek toliko) kao Aca&braca &kriminalCo. da se na teritoriji zemlje omeđene Rumunijom, Bugarskom, Sev. Makedonijom, Albanijom, Crnom Gorom, BiH, Hrvatskom i Mađarskom a koja se zove Srbije poštuje zakon i Ustav, svi bi oni bili iza brave.
    Dtoga, neka on prenese svom gazdi, poglavniku Oskaru da ne izvodi protiv slobodnih i slobodnomislećih ljudi svoje paravojne eskadrone, uplašiti nas neče.

  14. 1. Ни ми не толеришемо нерад и услужне делатности једној (назови) странци, па ко нас пита.
    2. Ако најављујеш нереде, значи да сте спремни за провокације и хапшења. Све у служби (одређеног и повлашћеног) народа.
    3. Има један проблем, а то је твој (Хе, хе..) ауторитет. Ако си окружен климоглавцима, вазелинцима и незналицама, твој проблем. Уфекалили смо се.
    Закључак – ради ти своје, а ми ћемо наш део посла. Па ком’
    обојци, ком’ шимике.

  15. Zvrcni policiju,oitaj ih sta je sa snimcima nadzornih kamera u slucaju Vuka Cvijica. To bi ti bilo korisnije da uradis,a i svima nama,pošto te mi plaćamo. Banditu naprednjački

  16. Nek neko kaze djubretu SNSovom tom Tuziocu,da se ne bojimo nikoga,a naro7cito ne njega,koji ce platiti za sve sto je radio.

  17. Gospodo. ako ne zelite nasilje na ulicama ,vezitf svoje kerove i ne pustajte ih dok se protest ne zavrsi.

  18. Nenad Stefanović je bruka i sramota pravničke struke. On jako dobro zna da nasilje na ulicama
    Beograda mogu jedino da izazovu Vučićevi
    ubačeni botovi!

  19. Дакле преко овог лошег човека,доглавник нам поручује,послаћемо наше хулигане и криминалце да вас провоцирају,и понеког и ударе а ви народе да се не браните,јер ће то бити третирано као напад на службена лица,јер су они у служби нашег рајха

  20. A cuj ovog hrabrog… Imate spremne kerbere? Jesi to hteo da kazes? Stoka neopevana!

  21. Svi će biti procesuirani? Baš svi? U zemlji u kojoj toliki mnogi, čak i medijski popraćeni slučajevi bivaju dovedeni do zastarevanja?
    p.s.
    Šta bi sa Katarinom Rebračom, vrhovni javni tužioče? Podmitila gde treba?

  22. Sa nasiljem koje vlas svakodnevno vrsi nad velikim delom svojih gradjana??? Nasilje je kada izdajnicka vlast pokusava da nas kao koloniju pred na unistenje stranim ridarskim korporacijama. Ima li veceg nasilja od toga?? Hoce li doticni jednako reagovati i zastiti nas, nasu vodu, sume, zemlju i vazduh, nasu decu i buducnost svih nas od unistenja koje bi nasilno da sprovede njegov sef!

  23. „Nasilje na ulicama Beograda se neće tolerisati..“
    – Ni nasilje tvog „šefa“ i tvoje stranke nad gradjanima i institucijama koje traje od 2012. se više neće tolerisati…

  24. I ti ces biti procesuiran u skladu sa zakonom, kao i onaj koji te je tu postavio.

  25. Kad je potrebno navedeni se ne oglasava verovatno zato sto se zalepio za fotelju i za nju se i nogama i rukama bori.

  26. Kada kumovi divljaju na ulicama, je l’ to znači da se neko nasilje „toleriše“?

  27. Znaci spremaju se navijaci , sumnjivi momci (tzv biznismeni bez dana staza sa milionima prihoda)od ranije poznati sudstvi,policiji … da za parice i necije interese naprave haos na mirnom protestu

  28. Poslali ste one Dostojne (pitam se koga, čega) na Terazije. Čim su oni tu, eto i SNS patrola, kao i uvek. Ma pustiće oni i brata Velju iz zatvora, samo da naprave neko zlo, i zadrže Oskara u fotelji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.