Vlada će formirati komisiju za slučaj "gardisti"

Premijer primio danas porodice nastradalih gardista na Topčideru

Ostavite komentar


  1. Najvaznije je da je napravljen prvi korak ka formiranju komisije koja ce utvrditi sta je prava istina,nalogodavac i izvrsitelj moraju biti kaznjeni.

  2. Čudi me da se ćerka Vladana Batića najgrlatijeg petoktobraša stavila u funkciju onih koje je Batić rušio a sve da bi se diskreditovao Vuk Jeremić.

  3. Ovo je pravi korak koji se preduzima.Na taj način će se konačno utvrditi prava istina o ovom slučaju.

  4. Kordinirana aktivnost Vucicevih botova, njihove centrale, Vucicevog blatoida informera, te sada "sastankom u vladi" samo je rezultat panicnog straha napredne sekte prema Vuku Jeremicu. Vucic i njegova sekta su uvek u izbornoj kampanji, ne zaboravimo to ni sa jednom vescu koja dolazi od ove bahate srpske politicke stetocine.

  5. U "Dobre namere" ove komisije veruju samo naivni – jedini zadatak je da se u okviru istrage medijski pominju i blate mogući predsednički kandidati – Jeremić, Janković… Na kraju će biti da je pištolj iz koga je pucao Jankovićev nesretni prijatelj pre mnogo godina, proizveden u istoj fabrici kao i kalašnjikov jednog od nesretno nastradalih vojnika, pa će Marija Obradović (SNS) da javno pita Jankovića da objasni tu slučajnost… Ono što mi nije jasno zašto nas smatraju za budale, koji treba da progutamo ove licemerne i podle namere. Jedino mi je žao roditelja gardista, koji verovatno naivno veruju da država želi da rasvetli ovaj zločin….. I Olgica Batić mi nije jasna, valjda hoće da avanzuje u karijeri…

  6. Najbolje moguće rešenje formirati komisiju gde će i roditelji imati svog predstavnika kako bi bili upućeni u svemu. Jedino tako će Srbija pokazati da se zajsta bori protiv nepravde (kriminalaca, ubica i lopova)

  7. Dosta je da Tadić , Jeremić , Šutanovac idrugi maltretiraju nesretne roditelje gardista.

  8. Sve žive učesnike istrage i onih koji su bili odmah na licu mesta staviti na poligraf, neko nešto krije, i one iz tadašnje c ivilne i vojne vlasti, svi su umešani u stravičan dogadjaj.

  9. Napravio bih kopču izmedju dogadaja stradanja dva vojnika i rušenja u Savamali, koje je stravičnije, gde su tu inicijative, ambasadori, poverenik, zaštitnik, NVO, to je dokaz njihove političnosti i dvoličnosti.

  10. Nismo uspeli ni da nadjemo političku pozadinu ubijanja Djindjića a naćićemo posle 1 2 i više godina ubice gardista, bar da utvrdimo da su ubijeni voljom vlasti koja nije htela da otkrije razloge smrti dva mlada nevina čoveka.

  11. Vreme je da se sva ubistva reše od 1999 do 2012 godine, vreme je da se istina otkrije. Ubistvo dvoje gardista ima veze sa ubistvom Zorana Đinđića i da se zaista utvrdi da je DOS kriminalna banda koja je ubijala zbog svojih interesa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.