Vlada dala garancije za Mladića

Ostavite komentar


  1. Plasim se da general Mladic ne prodje kao i Slobodan Milosevic, a sve ukazuje na to da ga postepeno ubijaju u Hagu na njima svojstven nacin.

  2. To nije moja vlada a ni ovo moja drzava. Proklet bio ko god glasa da se ovaj monstrum pusti na slobodu.

  3. Милошевић је био издајник и продао Крајину.Требало је да му се суди у Србији.Предао га је Ђинђић и компанија са чиме су направили непоправљиву штету свом Народу.Јер НАТО суд увек каже да смо сами предали свог Преседника.Значи признајемо кривицу!?Отуда и суђеље патриотама као што је генерал Младић који је уистину ослободио целу БиХ-не и без кога не би било дејтонског споразума.Туђман се осоколио ,јер је испунио план -истребљење Срба из Хрватске.Хтео је све до земуна уз помоћ Немаца и НАТО-а.Но испречио му се Младић у БиХ-ни.Зато је пристао као и његово цвеће Алија на компромис.Наставили су са хладним ратом после Дејтона -форсирајући лажни мит Сребреница.Муџахедини да би изградили европску нацију на миту и шаховничари да се неби цео слободан свет досетио и упери лупу у њихове злочине у Крајини и целој Хрватској.не само за време рата него и пре рата!Наравно такав третман одговара и НАТО суду јер покушава да направи алиби за бесомучно,илегално и непропорционално бомбардовање Југославије(српских земаља) са великих висина и са недозвољеним срествима!Ако је Србија опростила хагу за Милошевића у великој су заблуди ако мисле да ћемо олако прећи преко смрти Младића!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.