Vlada donela zaključak da 17. jun bude neradan dan zbog Kurban bajrama

Ostavite komentar


  1. A da li za vadkrs rade muslimani….onda niko ne treba da radi za bajram. A sta cemo sa ros hasanom….itd….srbija je zemlja svih gradjana koji zele ovde da zive a obicaji sunpravoslavni……ali nasa vlada se ponasa kao radodajka…daje svima koliko hod ih ima….to je bas velikodusno…..Care Lazare , Milosr Obilicu i svi Sveti Ratnici Kosovki ustanite iz mrtvih da vidite sta se radi…Junaci Kumanovske bitke takodje…Ovo nema veze sa slobodama ovo izjednacavanje je ponizenje drzave. Na Kosovu Srbi ne smeju nista a ovde se prupadnicima te konfesije daje sve ….Da li je to normalno

  2. Mihail,kad ste vec sebi dali za pravo da komentarišete verske praznike,pročitajte Ustav Srbije.Srbija je sekularna drzava i verski praznici ne bi trebalo da budu i drzavni praznici.

Ostavite komentar


Društvo

Novosadski Vodovod reagovao na navode da se u pijaćoj vodi nalaze nematode 10

Novosadski Vodovod reagovao na navode da se u pijaćoj vodi nalaze nematode

Povodom pisanja pojedinih medija, kao i objava na društvenim mrežama, JKP „Vodovod i kanalizacija“ odgovorno tvrdi da voda iz novosadskog vodovoda odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće, što znači da je zdravstveno bezbedna u pogledu mikrobiološke, biološke i fizičko-hemijske analize, navelo je za Danas ovo preduzeće.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.