Vlada i dalje osporava tužbu porodica ubijenih gardista

Savić: Koliko je tadašnji vojni istražni sudija Vuk Tufegdžić radio po zakonu i koliko je vojna istraga efikasno sprovedena najbolje pokazuje to što ih je sankcionisao Evropski sud za ljudska prava u Strazburu
Ni posle više od 12 godina nema rešenja za slučaj Topčider

Ostavite komentar


  1. Vuk Jeremić, eh? Onaj nekakvo nešto u UN?

    Pa, zapravo me i ne čudi. Zna se vrlo dobro ko je bio Kurt Waldheim, nacista i učesnik u deportaciji Jevreja iz makedonije u Auschwitz. I za to je nagrađen položajem GenSek-a UN. Uz saradnju Brozovog režima koji je sakrio dokumenta koja su mogla da spreče izbor da su bila objavljena (što je Broz naplatio kroz lično uterano mito). I pre nego što će Austrijanci istog tog Waldheima izabrati za predsednika, uz nos celom svetu.

Ostavite komentar


Društvo

Šapić menja natpise na BAS-u: Izbacuje latinicu 10

Šapić menja natpise na BAS-u: Izbacuje latinicu

Svi natpisi, informacije i obaveštenja na Glavnoj autobuskoj stanici (BAS) u Bloku 42 biće ispisani ćirilicom i na engleskom jeziku, a uskoro kreće i menjanje svih tabli i naziva ulica, koje će biti samo tako napisane, najavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.