Vlada krši zakon ignorišući vojni sindikat

* Antić: Odbijanjem da pregovara, Vlada izgubila mogućnost da donosi pravilnike koji se tiču Vojske * Ukoliko ne bude odgovora na zahteve sindikata, od jeseni ponovo protestna okupljanja
Više od tri nedelje poziv Vojnog sindikata Srbije da počnu pregovori o kolektivnom ugovoru bez odgovora

Ostavite komentar


  1. Srbija je jedina zemlja na svetu koja ima vojni sindikat.Prosto je za ne poverovati da takva institucija uopšte postoji.Kakva je to vojska koja ima sindikat strašno.

  2. Добро проверите која војска има синдикат, те онда нешто коментаришете. Прописима је дозвољено синдикално организовање у војсци, промените прописе ако нећете синдикат.

  3. Sindikat ne bi bio nužan da se ikada država brinula o vojsci. Ko ne razume zašto vapimo za sindikatom i bilo kakvom zaštitom od bahatog, trulog, korumpiranog sistema, koji godinama uništava odbrambene kapacitete nacije, neka dodje i neka radi u Vojsci Srbije. Biće mu brzo jasno i neprihvatljivo.

  4. Какве *страшне* претње најприземнијих синдикалаца! Ево, прецркосмо од страха! Прете протестима, а на њима ће проћи исто као што су и у ратовима деведесетих у бившој Југи-унеређени од страха су први побегли и напустили касарне, јединице, голобраде војнике и народ! Истоветна Пушиона им не гине и на протестима!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.