Vlada: Nije gušenje slobode medija, Vranjske dobijale novac

Ostavite komentar


  1. Da, ali 2014. Ali ste onda dosli vi napredni, pa afera prvog coveka Vranja I gusenje Vranjskih. Svaka cast listu Danas, jedini vredite.

  2. Sve navedene cifre su smijurija za sredstva dodeljena provladinim medijima.Kako je moguce da drustvene pare(ne vladine) nisu isle u Vranjanske u periodu 2008-12 a financiski problema nije bilo.Zato sto se na sve moguce nacine stvara situacija gde ce nezavisni mediji propasti osim provladinih naravno.O kakvim se pritiscima radi pokazao je AV direktnim napadom na Obradovica(slucaj albanskog advokata)
    Sta je ovde vise cudno, kad ministri posudjuju pare od tetki iz Kanade umesto banaka sve je drugo moguce.

  3. Vlada srbije nema pravnike, ili bar one koji su procitali zakon o obligacionim odnosima. Kada je ugovor na odredjeno vreme istekao a zakup se nastavi onda to nije bespravno koriscenje prostora. Nije ni cudo sto nam sve propada kad vlada daje ovakva saopstenja.

  4. Bravo gdjo Brnabic! JA nikada u zivotu ne bih pristala da potpisem ovo "objasnjenje" koje vrvi od izmisljotina i laznog predstavljanja cinjenica. Ovim vladinim saopstenjem svrstali ste se potpuno na stranu manipulatora i izgubili pravo da se predstavljate kao neki ekspert.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.