Vlada pogrešila, pa se ispravila: Koga predstavlja supervizor SNS kol centra u UO Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja? 1Foto: Printscreen/Nova s

Nakon otkrića CINS-a da je Ognjen Kočević kao predstavnik Centra za edukaciju i razvoj omladine Beograda (CEROB) postavljen za člana Upravnog odbora Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, u Službenom glasniku je objavljeno novo rešenje o njegovom imenovanju, ali sada kao predstavnika ustanove Studentsko odmaralište „Beograd”.

Kočević je generalni sekretar CEROB-a, organizacije u čijim su prostorijama, prema otkriću CINS-a, isplaćivani honorari ljudima koji su pred prošlogodišnje decembarske izbore angažovani za rad u SNS kol centru.

U WhatsApp grupi preko koje je rad organizovan, kako je objavio pomenuti medij, Kočević je bio naveden kao jedan od supervizora.

Zadatak supervizora je bio da, između ostalog, nadgledaju rad i vode evidenciju dolazaka i pauza.

Posle prvog rešenja Vlade o njegovom imenovanju u UO Zavoda od 8. avgusta, u najnovijem Službenom glasniku je objavljena ispravka rešenja u kojoj se navodu da je „po sravnjenju sa izvornim tekstom“ utvrđeno da se potkrala greška, pa u rešenju o imenovanju članova Upravnog odbora Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja umesto reči: „Ognjen Kočević, Centar za edukaciju i razvoj omladine Beograda“, treba da stoje reči: „Ognjen Kočević, Ustanova Studentsko odmaralište ‘Beograd“‘.

Kočević je, inače, na svom Instagram profilu 30. aprila ove godine objavio fotografiju sa Nenadom Borovčaninom, direktorom Studentskog odmarališta „Beograd“, uz komentar da mu je velika čast što je i zvanično član šampionskog tima te ustanove, na čelu sa velikim šampionom Borovčaninom.

„Nastojaćemo da u narednom periodu zajedničkim snagama unapredimo studentski standard za sve studente u Republici Srbiji“, naveo je Kočević.

Do objave ovog teksta iz ustanove Studentsko odmaralište „Beograd“ nisu odgovorili na pitanje Danasa na kojoj poziciji je zaposlen Kočević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari