Vlada privremeno zabranila ulazak u Srbiju iz Rumunije

Ostavite komentar


  1. Ma šta lupetaj, ja sam već danima u Temišvaru, ovde se normalno živi kao da ništa nije, jedino što škole ne rade, sve je drugo normalno

  2. Ne sumnjamo u ispravnost ni jedne odluke nase vlade. Pokazali su da je narod na prvom mestu.

    1. Ti si vidim smazao sendvič, dobio dnevnicu od 1000 dinara i sada si imun na Korona virus. Baš napredno, nema šta.

    2. Inteligentan čovek uvek sumnja i informacije podvrgava analizi. Sendvičar ima trenutno raspoliženje i digestivni trakt. A, za digestivni trakt -jedan sendvič!

  3. Drzava cini sve sto je potrebno i preduzima na vreme sve mere zastite kako se virus ne bi dalje sirio zato ne treba podizati paniku vec slusati strucnjake.

    1. Stručnjake poput pulmologa Nestorovića, koji izjavljuje da je ovo najsmešniji virus u istoriji i da postoji samo na facebooku? Pa još savetuje žene da idu u šoping u Italiju, jer one ne mogu da dobiju virus. A nakon samo 10 dana od toga na konferenciji za štampu predsednik kaže da to niko nije izjavio, iako postoje snimci. Od takvih strčnjaka i političara se treba više plašiti nego virusa.

  4. Za kad je planirano deljenje čaja u vučstaunu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.