Vlada preko noći ubacila izmene u Zakon o elektronskim medijima: Novi udar na nepoželjne kablovske operatere i kanale

Ostavite komentar


  1. Ovo sta radi vlast na celu sa nepomenikom isuvise lici na Nemscku 1933- 1937. Zato me cude ljudi kada kazu da nemaju za koga da glasaju, pa valjda glasas za sebe i da sklonis ovu sektu sa grbace. Unistise ovu zemlju, ko to ne vidi nije normalan

  2. Kao na Zapadu da se poštuje zakon.Svaki medij koji uzima pare od NVO treba da se zatvori a on neka firmu otvori u Engleskoj ili Nemačkoj a da ga plaća NVO Saudijske Arabije …..Irana,Rusije ….Kine.

  3. Zao mi je sto oni koji su pismeni,obrazovani i obavesteni stradaju od onih koji to nisu pa vlada moze da falsifikuje i pise zakone koji su po njihovoj meri.Nadam se da ce se pismeni,obrazovani i obavesteni probuditi izaci na ulice i spreciti da ovaj nakazan zakon stupi na snagu.Zalosno je sto se Ana Brnabic samo zove premijerka jer je lutka na koncu njenog sefa, osobe koja obavlja funkciju a ne zasluzuje je ni po kakvom osnovu kao i Ana Brnabic koja se bavi samo sa „Rekla kazala’i radi i kaze samo ono sto joj njen sef nalozi.Udobna fotelja je nesto za sta se svi koji cine vlast ne birajuci sredstva i nogama i rukama bore.Moraju se spreciti kad je ovaj zakon u pitanju .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.