Vlada Srbije: Maske obavezne u zatvorenom prostoru, a preporučene na otvorenom

Nove mere

Ostavite komentar


  1. Ajmo ljudi! Pred skupstinu! Da Kisic-Tepavcevic odgovorimo na „ekspertizu“!

  2. Valjda ce se jednog dana saznati ko je Darija i ko je toliko forsira .Samo njeno izlaganje preko medija je ocigledno da nije osoba koja uliva poverenje a ko smo mi obicni smrtnici da uopste dajemo svoje misljenje.Kada je Vulin postavljen tu gde je samim tim svo smo ponizeni.

  3. Ne razumem ovo krizni stab, kad je rat stab se oformi da sakupi vojsku, a generali i vojnici prema stanju na terenu daju komandu.. jer ovo trio pametniko, da drugi lekari ne vide u svojim gradivima, selima da li ljudi umuru ili dolaze nego bilo koje iz glave trio premudrih, nasta su se srozali lekari i profesija

    1. ne moze niko da nas kazni za nenosenje maski na otvorenom, nigde u Zakonu o prekrsaju to ne pise, tek treba Skupstina da promeni navedeni Zakon o prekrsaju, pa tek onda…pre svega toga motke u ruke, ali usrane, pa da ih jurimo po ulicama…

      1. Slobodno napravite neko veselje. I ja mislim da nije neophodno nositi masku na orvorenom, ako niste u gužvi, ali je u zatvorenom i te kako potrebni. Svuda ima teoretičara zavere, ali izgleda da je Srbija baš olodno tlo. Nije ni čudo da ovde stalno niču „čudotvorci“, gatare i slični prevaranti. Nekada im se to obije o glavu, kao sa bajkom Jezde i Dafine.

    2. A koliko juce je bio Dan belog štapa u Srbiji, koji je obeležen-skromno kraj malih ekrana…??

  4. prošlo je više od dve godine od kada je4 najpošteniji vrh gradske vlasti sasvim opravdano proglasio kompletnim idiotima. sada se namestilo da na isti način izjasni i ovim povodom. da li će iskoristiti ovaj zicer ?

  5. Citirate Kisićku „maske treba da nosimo svi stalno“ a napišete članak kao da svi MORAMO da nosimo maske stalno. Reči TREBA i MORA nemaju isto značenje, to bi novinari trebali da znaju, inače nas svi, i oni i vi, sluđujete u kontinuitetu

  6. Šta da radimo mi koji smo preboleli Kovid. Jel može neka tetovaža na čelu.

  7. Zasto ne pisete o upadu francuske policije u stanove svih clanova kriznog staba, a zbog afere u vezi kovidom19? Upravo se isledjuju svi clanovi kriznog staba zbog korupcije i falsifikovanih PCR testova pomocu kojih su se falsifikovali dnevni izvestaji o obolelima? Odgovaracete kao saucesnici u udruzenom zlocinackom poduhvatu protiv srpskog naroda!

    1. Baš francuske policije? U Srbiji? Lično ste videli? „Je li, brate, Avakse, kako ti sve to vidiš?!“

  8. Ovi zatucani sto gledaju rijalitije i veruju svemu sto cuju, tako poverovali da su maske stetne. Kad bi maske bile stetne, svi hirurzi sveta bi vec uveliko bolesni. Hirurzi nose maske svakodnevno poslednjih 50 godina i sve je u redu. Ukljucite malo vijuge. Nosite maske svi i da zavrsimo sa koronom. Kinezi , Vijetnamci i ostali azijati nosili 2,3 meseca i zavrsili sa koronom. Mi se razvlacimo mesecima jer niko nece da nosi masku. Stisnite se koji mesec, moramo da nosimo maske svuda na poslu, busu, banci, posti, liftu, taksiju, skoli i za 2, 3 meseca smo zavrsili sa koronom. Naravno drzava da prati sve koji ulaze u zemlju i da zapise podatke i da prati da li takvi
    sire zarazu.

  9. Gde može zvanično da se pročita odluka kriznog štaba o određivanju odgovornog lica?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.