Vlada uklonila odluku kako je Šinavatra postala Srpkinja

Sa sajta Vlade Srbije “nestao” dokument kojim je dodeljeno državljanstvo bivšoj premijerki Tajlanda

Ostavite komentar


  1. kako je ovo AV izjavio, da nema problema i treba dovoditi ljude u Srbiju, ispada da ne bi bilo problema da i ovoj masi izbeglica podelimo pasoše Srbije, to bi baš trebalo uraditi.. ne znam šta bi Šinavatra mogla da radi u Srbiji ali migranti bi mogli da beru maline. Ako je ovo jedina izjava zvaničnika na ovo pitanje onda smo stvarno banana država.

  2. Ni paradajz nije neka svetinja,a opet košta! Ovo je urađeno preko sumnjivih para,ali to ni premijerki,predsedniku i ostalima ne smeta!

  3. „bolje da dovodimo ljude, mnogo smo ih izgubili zahvaljujući siromaštvu u kome su nas ostavili“

    1. Pored njegovih cuvenih 100 za jednoga i ovaj Vucizam ce ostati zapamcen uz ispravku,reci SU NAS recima SMO IH koju je sigurno slucajno napravio,jer je on poznat kao covek koji drzi do istine.

      1. Još je Dragoslav Mihajlović upozoravao na okupaciju Srbije od navalentnih dinaroida! Nijednog Srbina ispod Bg a nema u vlasti izuzev onarkanovca iz Jagodinu koji sa tim došljacima pr’di u istu tikvu! Šumadinca, Tomu si isprdeli, što dalmatinci rekli, čim ih je na vlast doveo! Ne treba ćutati o tome!

  4. koliko treba da budes glup i bahat da mislis da ako nesto skines sa sajta, nestaje i kao da nije ni postojalo. molim Danas da objavi dokument, u nadi da je neko iz redakcije blahovremeno uradio printscreen ili ima pdf

  5. Precedik prica o siromastvu i ljudima koji su narod u tom siromastvu ostavili neki? Neki bas?

  6. Sjatili se kriminalci svih boja u Srbiju, a pošteni i školovani beže glavom bez obzira. Šta li će posle ovih ostati od Srbije?

  7. Ne verj predsedniku koji laže. Vlada koja je jedna od najboljih perača novca u svetu, po rečima predsednika je videla interes da da državljanstvo osobi koja je osuđena za korupciju.

  8. Ne vidim problem ako neko u vladi ima materijalnu korist da da državljanstvo nekom (korumpiranom) političaru. Jedan (korumpirani) političar manje-više…

  9. Dragi sugradjani , svakim danom nam stižu novi da nam zamene naše najmilije koji su zbog ove vlasti morali da pobegnu..Da je u Srbiji bolje nego pre 2012 god. zar bi Srbiju za 7 god. napustili naši najmiliji njih 650.000 i otišli da se potucaju po tudjim stanovima i zajedničkom smeštaju…Umesto njih, sadašnja vlast i Predsednik nemaju ništa protiv onih koje primaju u našu zemlju a koji su osudjivani u svojim matičnim zemljama i za kojima su raspisane poternice.. Jedan veliki Predsednikov „prijatelj iz Emirata“ tj. naš investitor Beograda na vodi je isto tako optužen u svojoj matičnoj zemlji Palestini zbog pokušaja državnog udara i korupcije i sada se šepuri u našoj zemlji kao „veliki “ investitor sa sumnjivim parama…Gde to Srbija ide?

  10. Naša Šinivatra se ne plaši ič. Ona ima Hrvatsko državlanstvo. Slično je sa 75% naše vlade i sa AV. Oni imaju državljanstva BiH, CG, HR,…. Zato nam i rade, ovo što nam rade!

  11. Samo ovaj skandal bi u normalnoj zemlji bio dovoljan razlog za ostavku cele vlade, samo kod nas nije.

  12. Aktuelni predsednik Srbije govori o sklonosti da liberalizuje srpski pasos kao da ne znamo da ih je vec odavno liberalizovao njegov brat Andrej na svom „radnom mestu“ u stampariji novca ?!

  13. Jasno je ko dan da veliki autoritet stoji iza ove odluke vlade. To sto je na njoj potpis A. Brnabic je cista formaslnost. Vlada i nezna zasto je ex premijerki Tajlanda odobrila drzavljabstvo, nikakve diskusije verovatno nije ni bilo,nego ruke u nebo ko je za. a ono svi a pojma nemaju zasto. Niti ih intersuje. A objasnjenje sefa drzave o libralizacij davanja drzavljanstva vise nego groteskno. Nemoze se u ovom trenutku nesetiti „liberal
    izacije“ S. Caneta Subotica ,izvesnog Kosmajca, Bogoljuba Karica i inih.manje vaznih. Svi gore navedeni su siromasi, koje su su sudije oslobodile iz pukog sazaljenja iako su znali da ce sef drzave da vice i lomi kvake, ali jok sudije su pravdoljubive i nezavisne pa to ti je. Istina slucaj sirotice iz Tajlanda nije ni stigao pred sudije zaobitni Ivica Dacic ocas je prelomio i kazao OK. Vlada je dalje delovala prema upustvima. Zato svi siromasi na svetu ako vam treba skloniste obratite se nasim konzulatima u svetu i problem je resen dok si reko keks. Mi ga resavamo i bez molbe.

  14. Boze …boze …sto ste , danas , tvrda srca …gde vam je siroka srpska dusa …
    Nova gradjanka Republike Srbije ima „malih i sitnih “ ( skoro nista )
    problema sa onom vojnom huntom ( posle drzavnog udara ) , tamo daleko ,
    u Bankoku

    Ona i njen bata sigurno nas mire sa Milom ( i ekipom ) , znate vec , cuvena , daleko istocnjacka diplomatija ( posle japanskog pracenja ) Nas Ivica , zvani pevac , ima hiljade stvari da nauci od gospodje Sinavatre iz domena diplomatije
    Potez diplomatski koristan , finansijski rentabilan sa prenosenjem veza , prjatelji mojih prijatelja su moji prijatelji , ( lale kazu pamti pa vrati ) prakse za „nedaj boze „

  15. Nema Sadama,Gadafija,Idi Amin Dade,Ajmana al Zahvarija,Osama bin Ladena…Ala bi se Srbija ovajdila od davanja pasoša tim likovima!

  16. Zemlja kandidat za prijem u EU prima u drzavljanstvo kontroverzne osobe. Kakva sramotna izjava predsednika drzave.
    Dolazi vreme polaganja racuna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.