Vlada usvojila nove epidemiološke mere, primena od sutra

Ostavite komentar


  1. Meje interesuje gde spadaju prodavnice koje drze kinezi,gde ima i garderobe i igracaka ,a gde su guzve pred praznike nenormalne

    1. A fabrike? Tamo nema korone? Radi se u tri smene punom parom, a zatvaraju ljude koji bukvalno preživljavaju od svog posla.

      1. APTIV motanje kablova radi non stop u tri smene u halu bez ventilacije,svaka smena minimum 800 radnika zbog pokretne trake nema vremena za dezinfekciju mašina, alata, nameštaja između smena.

    2. Mere za mere, kao i obično prekasno i, uzevši u obzir da se o njima priča već nekoliko nedelja a da su slične uvedene svuda u svetu još pre par meseci. Da li su dobre ili potrebne ne bih ulazio.

      Ono ŠTO JE PORAŽAVAJUĆE, je to što moram da se složim sa Đukom, od svih mogćih, da je potrebnije da se rigoroznije kontroliše sprovođenje postojećih mera.

      Npr, svi pričaju o crnom petku, kojeg ne bi ni bilo da su poštovane i kontrolisane, od strane inspekcija i komunalne policije, mere koje su bile na snazi.

  2. Sad će izlazak do obližnjeg marketa za svaku sitnicu koja je potrebna, a možda i ne, po mogućstvu porodično, uz neizostavnu šetnju izmedju rafova.

    1. Zanimljiv je slučaj Lidla to je u suštini šoping centar jer samo 30% površine je prehrambena roba,ostalo jebtekstil,,razne mašine,alati itd.

  3. Zanimljivo je biti clan Kriznog nazovi ga staba. Igramo se, plata ide, izmisljamo nebuloze i … Samo napredno!

  4. Poziva sve da slikaju tržne cente recimo Primenada,Pupinova palata,Pariski magacin, Bazar,Uradi sam,Lidl,Merkator.A u Bg slikajte ulaz u Galerija i još mnigi shoping centara.

  5. Mere koje ostali svet odavno ima a krizni štab pominje već nekoliko nedelja… o tempora, o mores.

    Inače, tužno je što moram da se složim sa, od svih mogućih ljudi, Đukom, da je potrebnije da se rigoroznije kontroliše sprovođenje već postojećih mera.

    Da su inspekcija i komunalna radili svoj posao (za koji su im, na silu, doneli i zakon) ne bi ni bilo onog crnog petka i ne bi narod opet bio kriv… Mada, možda je to i bila ideja…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.