Vlada usvojila Zaključak da se u radni odnos na neodređeno prime zdravstveni radnici koji su radili tokom kovida

Ostavite komentar


  1. baš danas… interesantno, kad ono beše bio kovid? i jel moraju da slikaju glasački listić zauzvrat?

  2. Režimski prevaranti koji pred izbore potkupljuju i vrapce, da ne cvrkuću o istini antinarodne vlasti i carevom odelu.

  3. Sve je to lepo, ali zašto su se pozapošljavali na neodređeno tehničari koji prišli crvenoj zoni nisu? Nije isto zaposliti kolegu i poslati ga u crvenu zonu i zaposliti kolegu koji je došao da zameni tog koji je u crvenoj zoni. Sad odjednom ima mesta za SVE. Ali dobro, bitno je da ustanova ima ljude na broju a to što zaposleni ne zna osnovno, nema veze, posrećilo mu se, a i što bi da nešto zna kad ima kolega koji već rade posao za dvoje, radiće i za tog trećeg.

  4. Znaci trebalo im je tri godine . Pa pola angažovanih je razocarani u medjuvremenu otišlo u inostranstvo .

  5. Do dana danaśnjeg nisu stigli a sad će, pred izbore, uraditi? Isto kao śto sve rade, obećaju, to ih ništa ne košta? U ovoj zemlji se ozbiljnim poslom koji se tiĉe građana i naśe dobrobiti niko nije bavio, sve je to stihija nosila pa gde stigne. Zahvaljujući samo onim vrednim mravima koji joś uvek savesno rade jer ne znaju drugačije, a koji su nevidljivi i nedovoljno nagrađeni, nije se sve raspalo. Njima da zahvalimo što smo preživeli uprkos nesposobnosti vlasti i onolike zlobe ispoljene ka nama za vreme pandemije. Radio je samo grabež tamo gde neśto moźe da se ućari za sebe i svoje! Brinuli su samo o tome da saĉuvaju vlast a za nas “ ni sva groblja neće biti dovoljna“? Skrivanje svoje nesposobnosti i odrźavanje na vlasti, samo to su radili i samo o tome brinuli, sve drugo je mogla voda da odnese njih nije bilo briga! Tako su se i ovih ljudi tek sada setili? Ljulja im se pod nogama?

  6. Molim da se dobro obrati paznja na nezaposlene lekare koji nisu hteli da rade za vreme kovida i jos su govorili da su vakcine zlo……Takvi vam vec rade na odredjeno po domovima zdravlja i u hitnoj

  7. Nazadnjačka bagro zajedno sa Vučičem delige pare pred izbore da bi kupili glasove.
    Čije pare delite, Vučičevu ddovinu ili vašu dedovinu a koliko uzimate za sebe?

  8. Zasto neki okrug dobija a ostali ne…?slabi su sa clanovima u tom podrucju ili se bas brinu za narod?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.