Neprihvatljiv predlog izmena Ustava

Ostavite komentar


  1. „Vladavina prava“ potpuno nepoznat termin u Srba, od danas pa do sredine 14. veka unazad, negde do vladavine srpskog cara Dušana Silnog.Dakle, Srbi su u vladavini nepravde i neprava negde oko 650 +18=668 godina.Dovoljno dugo da je društveni ambijent nepravde i neprava postao SASVIM NORMALAN. Dakle Evropo, odstupi, nećeš ti srpskom narodu ( najstarijem i najnebeskijem), nametati nekakve svoje obrasce pravde i prava.Putuj evropo bez nas, nećeš ti nas učiti pravdi i vladavini prava, jer kada ste vi u srednjem veku jeli prstima, naša vlastela se na dvoru služila zlatnim escajgom!A srpski narod koji nije imao ni hrane ni odela ni escajga u to vreme ponosio se svojom vlastelom i svojim velikašima veličajući njihovo viteštvo, i hrabrost na svakom koraku!

  2. Gde Ste svi student I Prava moje generacije, valda jos ima zivih, generacije 1965.
    Bilo nas je u petici vise od broja ,za koji je prof.Samardzic procenio da ce samo trecina prvu godinu poloziti,I ici dalje

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 9

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.