Skoro 80 odsto mladih seksualno uznemiravano na fakultetima

Preko 650 zahteva visokoobrazovnim ustanovama za zaštitu od neprimerenog ponašanja

Ostavite komentar


  1. Па то је страшно, колега се студенткињи обратио са „девојчице“! Суђење није потребно за такав ужасан злочин, право у затвор са њим на 20 година.

  2. Meni se desilo da je student dobio napad besa jer sam se grupi studenata (oba pola), dobronamerno, bez ikakvih aluzija, uz jasan kontekst, obratio sa „deco“. Održao mi je politkorektaški govor i zalepio me najprimitivnijim pogrdama, kao kakav skojevac na suđenju 1946. Meni je tad sve bilo jasno.

  3. Комунистичку скоројевићку идеолошку нетрпељивост наследила је феминистичка скоројевићка идеолошка нетрпељивост. Срби то воле.

  4. Na podatak da je „26 odsto iskusilo da se neko u njihovom prisustvu samododiruje po intimnom delovima tela“, zajedno sa svim drugim navedenim rezulaltatima, vi reagujete a priori napadajući žrtve? Vi se slažete da najotovorenija primena moći da bi se odnos sa studentom izmestio u duboko neprimeren kontekst prestavlja trabunjanje radikalnih feminista. Vi potpuno obilazite šokantnu visinu procenta uznemiravanih studenata da biste skočili pravo u odbranu vinovnika? Zašto, jer su vam vršnjaci? Video sam sve o čemu ovaj članak govori, i video sam gore, na domaćim fakultetima, gde se stanje svelo na jedan jezivi haos u kom je pitanje profesora koji želi da prinudi studentinju na polni kontakt umesto zločina postalo strateška mozgalica. Kad vam neko govori o zločinu, počnite od žrtve, a ne od taborskog zauimanja strane. I ako hoćete da negirate zločin, ako je to put kojim u razgovoru osećate da treba da krenete, dokažite onda da sve žrtve to zapravo nisu.

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 10

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.