U Srbiji pod Vučićem nije bezbedno biti novinar

Paulina Ades-Mevel, šefica kancelarije Reportera bez granica za Balkan, o stanju u medijima u Srbiji za Danas

Ostavite komentar


  1. Mediji imaju ogromnu slobodu govora i pri tom su zaštićeni kao beli medvedi.

  2. haha ima li neki novinar da je pretekao posle 2000te ili ste od 2000te do 2012te svi nezavisni ? 🙂 vucic nije napravio ni c od cistke kakvu ste vi pravili… i nemojte da se nazivate nezavisnim, posto to svakako niste… onaj vucicevic je vise nezavistan od vucica, nego vi nezavisni od djilasa i ostalih…

  3. Doslo je vreme da se potpise priznavanje fasisticko demokratske proevropske drzave na teritoriji Srbije koja je istorijski kolevka civilizacije na sta sve vise ukazuju nepristrasni strucnjaci iz celog sveta arheoloz i lingvisti etimolozi pa i inteligentni istoricari ali to sve nista neznaci belosvetskim mocnicima satanistima rasporedjenim po raznim grupama komisijama i udruzenjima i nihovim placenim slugama u Srbiji mada za sitan novac i koju godinu na vlasti kao nesto su oni bitni i vazni a zaboravljaju ko ih je tu postavio e pa da im osveze secanje organizuju im razne manifestacije od strajkova i protesta do medijskih sloboda i raznih drugih gej prava i slicno samo da im pokazu da nesmeju da budu neposlusni i po pravilu ovi placenici se toliko uplase da pocnu da daju i rade i sto im se netrazi neki cak odbijaju i da jedu piju i spavaju dok neokaju greh prema poslodavcu. Samo se manipulise i laze a stvarni rezultati nepostoje zato je lako i izazvati bunt i bes kod gradjana ali sluge nebi bile sluge da do mogu da vide za njih niko nebi nista uradio jer nemaju vrednost a da je na vlasti ekipa domacina uz njih bi stvarno bio narod kao u nekim drugim drzavama a ne statisticka prevara na izborima od 24% svih glasaca u Srbiji koliko su osvojili uz sve manipulacije od medijskih propagandnih do mahinacija sa birackim spiskovima i dnevnicama uz sendvic.

  4. Nije ni u drugim zemljama pa sta sad, profesija je profesija. Ni meni nje bezbedno pa ko me pita.

  5. Ooo Vuckooo sta ti ono izjavi prije 3 nedelje da srbija nije kao crna gora kad ranise onu novinarku u podgorici,a sta bi sad vuckoo?

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 10

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.