Vlast pritiskala pravosuđe u slučajevima Andreja Vučića, Kosmajca, Miškovića…

Koliko članovi Vlade i narodni poslanici (ne) poštuju zabranu komentarisanja sudskih odluka i postupaka

Ostavite komentar


  1. Ocigledna sprega vlasti I kriminala.Bahatost I bezobzirnost, ja vlast!!!!!!!

  2. Nije dovoljno samo da se konstatuje da komentarisanje sudskih postupaka praktikuju svi predstavnici vlasti i tako vrše pritisakna sudstvo. Potrebno je navesti sve takve primere bez obzira što ih ima mnogo.
    Moj doprinos tome je pritisak gradonačelnice Smedereva koja je upletena u aferu sa lažnim invalidskim penzijama.

  3. Zaboravili ste najavu premijera da ce ubistvo pevacice Marjanovic biti reseno „odmah posle izbora, u ponedeljak“, pa i njegov opis njenih poovreda. Zasto se predsedniku dostavljaju obdukcioni nalazi? Znaci, nije samo komentarisanje polticara sporno, nego i njihovo DIREKTNO uljucivanje u istragu. E, to je vec preko svake mere.

    1. Nista se Predsedniku ne dostavlja. On ima 9 monitora na kojima prati kao Sajfer sta se u matriksu desava!

    2. A sta vam je ovde za „dislike“, osim ako uzivate u korupciji i pritisku na sudstvo?

  4. Nema veze sve sto rade neprikriveno zlo ali nekom vecem od sebe su obecavali nemoguce pa sad dolazi pravda djavo naplata…po svoje, zatvoren krug

  5. Ma jok gde bi to Vučić radio… to je evropejac velikog formata. Ovde glumi Mangupa a vani stidnu tinejdžerku.

  6. „Vlast pritiskala pravosuđe“..??!! Mislite na pravnika generacije, mislite na četičkog omladinca kome je hrvatski špijun zvučnog srbijanskog prezimena šešelj drugi otac, mislite na čoveka koji je na prevaru uzeo predsedničku fotelju, mislite na čoveka koji do drugog dnevnika svakog dana izgovori dvocifren broj laži, mislite na političara koji ne zaslužuje da se tako zove jer „voli“ svoj narod ali ga to ne sprečava da mu uzima zadnji dinar od penzije a prodaje sve po najvećim cenama u regionu? Mislite na Aleksandra Vučića? Pa što ne kažete. To se podrazumeva.

    1. E vala, ova ti je ko vladičina ….hrvatski špijun zvučnog srbijanskog prezimena, Šešelj…! A i čudo je da te nisu obrisali jer kad god pomenem dotičnog Srbina, obrišu me u startu! Promakao si kontroli a ja sam zabrinut da meni neće ni ovo da dozvole!

  7. Svi bi trebali da poštuju odluke suda, mada i sudije mogu da podlegnu pritisku poznatih.

  8. Ova naslovna slika sa likom, koji iritira mnoge čitaoce, već celo jutro i celo dopodne stoji okačena. Da li možete molim vas da je zamenite? Hvala.

  9. Mozes da vladas normslno, imas prikriven monopol, uzimas kintu i dogorocno si u igi. Ne, ovi su toliki kompleksasi da im nije dovoljna legalna moc, vec hoce da ponizavsju, plase, bahate se, glume nadljude…. steta i njih i nas…doci ce im kraj koji ce im biti gorak

  10. E vala, ova ti je ko vladičina ….hrvatski špijun zvučnog srbijanskog prezimena, Šešelj…! A i čudo je da te nisu obrisali jer kad god pomenem dotičnog Srbina, obrišu me u startu! Promakao si kontroli a ja sam zabrinut da meni neće ni ovo da dozvole!

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 8

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.