Vladika Ignatije se sam povlači?

Nastavno-naučno veće Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta danas razmatra zahtev Sinoda SPC o smeni dekana

Ostavite komentar


  1. Sadašnja popina „patrijarh“ i ostali vučićevi pajaci iz te sekte su ogolili mafijašku organizaciju pod upravom Službe – SPC ! Diluju drogu, podvode decu „vladikama“, žive u dvorcima, voze besne automobile, ne plaćaju porez državi.
    SPC=SNS

  2. Cim se zov Jevtic tu je odma haos.
    On je odradio jednu epohu za neprijatelja sad ga ponovo ukljucuju.
    Grigorije nije dovoljno jak za te poslove.

  3. Zanima me ko je proglasio Sinod SPC sveim.Po meni nije dopušteno to (ime, ili zvanje)ispuštati iz naziva i Sinod zvati samo Sinod!
    Bilo bi dobro da se neka osetljiva pitanja iz odnosa u vrhu SPC ne povlače po tabloidina. To ne koristi SPC a ni vernicima.
    Bilo bi dobro da se crkve i država strogo odvoje . Imam utisak da to mešanje škobi obema stranama!

  4. „Nauka“ bazirana na tri jevanđelja u kojima je izmišljen Isus Hristos, 170 godine nove ere, mitska a ne istorijska ličnost. Ova planeta je zrela za remont ii za kataklizmu, da se više ne mrcvarimo.

  5. Ma Vučića za dekana, što je sigurno sigurno. To je jedina garancija da ni trunka svetlosti više neće ući na Bogoslovski fakultet.

  6. Predavao sam na bogoslovskom fakultetu. Samo ću jedno reći iz iskustva: kada svuda bude nestao, „komunizam“ će na kraju izaći iz Crkve.

  7. SPC = Srpska Politička Crkva.
    Kakva gomila bezbožnika se tu skoncetrisala, na samome vrhu.
    Da li su imali trunku ljudskosti i morala u 100 svojih poslednjih odluka?
    Svaki korak SPC služi samo za lično bogaćenje njenih trenutnih vlasnika. Desetine hiljada hektara zemlje, manastirske ekonomije sa milionima litara proizvedenog alkohola, voćnjaci, šume, hidroelektrane koje im država finansira, čak im plaća I penzije, osiguranja i sve što mogu da zamisle i na sve to im je JOŠ UVEK MALO!
    Još mora I ispod žita da se usisava od države, sa uplatama mimo plana, reda i zakona.
    I još na sve to moraju da kradu i od naroda, gde god mogu.
    Srpska Propala Crkva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.