Vladimir Arsenijević o privođenju Feđe Štukana: Osvetničko ponašanje jedne budalaste države

Ostavite komentar


  1. Nije ovo budalasta, vec siledzijska drzava. Siledzije vladaju, siledzije su slobodne da rade sta zele, a sila se primenjuje na svakoga kome se to ne dopada! Bojim se da je ovo pocetak diktature.

  2. Sramota. Ali kad pomislim tko vodi i upravlja ovom državom, onda je sve moguće i ništa ne iznenađuje.

  3. Немам ништа против грађанске критичности и непослушности, чак је и упражњавам у оштром виду кад код сам у прилици, али се питам чији је он грађанин. Има много ствари зрелих за озбиљну грађанску критику у Паризу, Лондону, Берлину, Бриселу па није отишао тамо. Чуди ме да је дошао у Београд иако је то најцрње место на Балкану, а и шире. Ваљда је тај Крокодил неки велики и спектакуларан изузетак у мору страве и ужаса, па је вредело ризиковати.

  4. Sad ga Solakovi mediji prikazuju kao finog lika,a nece da otkriju pravu istinu,,nasilje sa protesta.

  5. Feđa je intelektualac, veliki glumac i čovjek iz naroda.
    Kako je fenomenalno odigrao ulogu u seriji Klan!!!

  6. Ja zaista ne podržavam ovu vlast, ali šta ste očekivali posle njegovih priča da je on obučavan u raznim kampovima islamskih ekstremista, da je obučeni snajperista i bombaš samoubica. Pa u svakoj normalnoj državi koju poseti bi u najmanju ruku bio pod prismotrom.

  7. „Neron“ može da bude samo projekat primitivnih nazadnih ljudi poraženih sluga(parazita)“tajnih srpskih službi“ ideološki komunističke“utopije“ zaodenute lažima nepostojeće istorije, mitovima, primitivizmom, nasiljem ne skrivenim koketiranjem organizovanog krminala sa državom.Komšije rumuni su bar imali realnu procenu broja,a posle ubistva Z.Đ. i paravana post D.S. vlasti umesto taj bolesni zverinjak od prvog do zadnjeg završi na dugogodišnjim robijama i zabranom političkog delovanja.Rade i uradiće ono što jedino umeju laži-manipulacije-pljačkanje; razaranjem zdrave pameti najvećem broju normalnih školovanih sudija, tužioca, policajaca, vojnika… ljudima koji jedino mogu da odbrane narod od ove aveti pohapse-oduzme opljačkano onima što neće stići da pobegnu i Srbiju vrate na kolosek normalne evrope i sveta.

  8. Nece vas niko vise ceniti ako pljujete svoju drzavu. Vlast i drzava nisu isto…

  9. Došlo vreme da banda prati svakog pojedinca, i ako im se ne dopada primeni svoje mere. Strašno, sramotno, nerazumno ali je za veliku brigu.

  10. Dokle svaka susa da nas ponizava a mi padamo na pleca,izigra amo demokrate,minimiziramo sve i prelazimo preko svega.U ime cega?Da li ce to promeniti njihovo misljenje,zlu nameru?Ne ,samo ce ih osokoliti.Vodi ga kuci.Za to sam da onima koji pljuju po ovom narodu i njenim indtitucijama,ma ko da je na vlasti,nema dobrodoslice.

  11. Nije budalasta država,tako nešto se može reći za vlast. U protivnom nema razlike između vas.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 9

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.