Vladimir Božović: Nikšićanin u ambasadi

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Kako je Njegova ekselencija magistrirala i doktorirala posle zavrsene vise skole?
    Kako je, godinama, bio advokat, ako nije zavrsio neki od pravnih fakulteta?
    Da li je biografija nepotpuna, ili pocinjem da sumnjam u sve i u svakoga?

    1. Ma to se kod nas tako radi. To je kao kad biste pitali kako nam je crnogorski drzavljanin ambasador. I to bas u Crnoj Gori? Ili zasto nije diplomata? Ili gde je polagao strane jezike? Ili diplomatske ispite?

  2. JEL OVAJ BESE UZEO OD RZAVE 70.000 EVRA JER MU JE UKINUTTO RADNO MESTO ? A MI STO SMO RADILI U PREDUZECIMA KOJA SU ZBOG RATOVA I SANKCIJA UGASENA NE DOBISMO NISTA! AJDE NOVUNARI RASPITAJTE SE, MISLIM DA JE PISALO U JEDNOM UGLU „POLITIKE“!

  3. Pravi covek na pravom mestu.Ako je i on bezecovo na mesto ambasadora onda skidam kapu nasoj diplomatiji.Bese nedavno ga episkop Gligorije istero iz crkve u Nemackoj ha ha

  4. Lik je dokaz da je ovde nepotreban kvalitet, a da je neophodno da i clan nekog klana ili plemena da bi ti zivot bio lagodan.Cime je ova njuska to zasluzila.Mozda ubistvom nekog psa ?!

  5. Dobro je sto ne postoji Srbin koji bi mogao da bude ambasador u ekoloskoj drzavi. Ali bar je jedan manje Crnogorac u Srbiji, ako je za utehu

  6. Nažalost moj malo mlađi savremenik i meni su ukrali mesto kao apsolventu i jedan sam od onih što je digao ustanak srudenata BU protiv njega,Mlađe Đorđevića,Raše…i ostalih.Ukrali su samo oko 850 mesta od ondašnjih da li 9.000(približno).Ostalo zamena loša mesta za bolja uz doplatuNjih desetak je uzelo preko milion evra sada ko i koliko i dali neznam!.Ja sam se bio javio da svedoćim protiv njega.Ali spor je završen tako što su Srpske novine mislim da su se zvali “Balkan“ morale da mu plate odštetu i bankrotirale su i odmah su ugašene.Verovatno su mu saplemenici bili sudije.Iz Studenjaka su kretali protesti protiv niloševića i UDB-a da bi znala šta se tamo radi donosi odluku da studenti Više policijske škole dobijaju mesta u domovima iako su im,ali svoj internat.I tako se pojavljuje u našem životu.Na žalostLetos je u Knez Mihailovu dolazio u džipu crnogorske ambasade sa CD tablama.Inače kada se pojavio u Studentskom Gradu bio je komunista i protiv Crkve i Vladike Amfilohija..Pošto radim u EU nisam znao da je postao“ambasador“ a sada mi je jasan i ovaj novi zakon.,

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.