Vladimir Dimitrijević: Kontroverzni dverjanin

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Znaci ako nismo za to nesto LGBT odnosno ne govorimo engleski i ne znamo skracenice posto smo glasaci lose ovrazovani i nezainteresovani i govorimo srpski, a pisemo zvanicnim pismom cirilicom, ili se slazemo sa stavovima koji su u suprotnosti sa svim zeljama ove grupe ili smo za neobaveznu vakcinaciju posto smo procitali presudu Evropskog suda pravde da vakcine ne pruzaju zastitu kakva se od njih ocekuje i da nije dokazano da ne mogu izazvati bolesti, kao sto nije ni ni da mogu, ili smatramo da stavovi Dveri nemaju veze sa onim sto se u rezimskim medijima prica o njima niti se zbog tih stavova protiv govornika iz Dveri vodi bilo kakav postupak zbog istih, sto bi bilo suprotno Ustavu ali vrlo moguce u ovakvoj Srbiji sa ovakvom policijom i tuzilastvima, onda ne treba ni mi da dodjemo na proteste, a na njima moraju da govore samo liberali i pripadnici lgbt da bi oni bili prihvatljivi kriticarima i po njima imali smisla bez obzira na to kakva nam je trenutna vlast i da je treba smeniti… Zar ne mislite da ta manjina koja na proteste verovatno i ne izlazi u velikom broju posle nastupa svojih prvaka, kriticara protesta, moze da pokaze malo tolerancije prema drugacijem misljenju koje traze i za sebe same, a ne da ponovo agresivno nastupaju i pokazuju da su samo sami sebi bitni i da ih osim prava koje za sebe traze ne interesuje nista a svi drugi su nebitni i moraju biti cenzurisani. Dveri su u SZS a kome se ne svidja ima SNS, SPS, SRS, LDP, LSDV pa neka ide na proteste koje oni podrzavaju i slusa LGBT, separatisticke i druge hvalospeve Vucicu…Mozda vam je to bolje, bicete i na Pinku i Hepiju i na RTSu da vidi cela Srbija kako se vi borite za svoje bolje sutra.

    1. evo maloza vaš komentar, da se oslužite interpunkcijom:
      ……………………..
      4 rečenice, čoveče???

  2. Vladimir Dimitrijevic je jedan od najboljih i najomiljenijih profesora Cacanske gimnazije, posto ste zaboravili da spomenete da je i profesor srpske knjizevnosti. Podrzavam sve njegove stavove u potpunosti i pitam se kuda idemo kada prozivamo ovakve ljude.

    1. Kad je ovakav najomiljeniji onda je jasno da je desničarska ideologija isprala mozgove mladim ljudima žešće nego nekadašnja prokažena marksistička. Da parafraziram malo naslov jedne knjige: „Neko je oklevetao Marksa“.

  3. Dveri ne pratim, za ovog lika prvi put čujem, ali za Mirjanu Karanović znam od kad znam i za sebe. Ako je njoj zabranjeno da kaže šta misli, pa ma šta to bilo i svidelo se to nekome ili ne, zašto je Vladimiru Dimitrijeviću dozvoljeno (a nemam pojma šta je rekao jer ga ni ne pratim) i ko je taj koji je tu odluku doneo ?
    Vredi razmisliti… Ko ume

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.