Vladimir Đukanović: Posebno mi se gade funkcioneri SNS koji plaćaju da letuju u Hrvatskoj (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. hahahaha pazi Djuke „posebno mi se gade oni koji placaju da letuju u Hrvatskoj“jel to imaju i oni koji ne placaju da letuju u Hrvatskoj…a da ti ponude jedno leto a da nista ne platis Djukice ili nekim drugim mozda sta mislis da li bi prihvatili…hehehehe

  2. Vidiš ti se meni nadptosecno gadis, a nisam jedina osoba koja tako misli mnogo ih je

  3. Pozdrav iz divne Hrvatske. Samo tu ću da letujem. A vi idite u grcku pa placajte 5eur za klimu. Nije zvaka za seljaka.

  4. Meni se posebno gadite vi licemeri! Mada iskreno gadite mi se svi vi SNS sektaši koji do juče niste imali ni za pivo ispred zadruge, a sada glumite neku elitu. Vi zajedno, ste samo za Elitu na Pinku.

  5. Lupetanje zadojeno mržnjom prema svemu i svačemu !…Ukratko , nebitan čovek ( ne razumem zasto objavljujete sta on misli ! )

  6. Đuka je u pravu. Njemu se gade funkcioneri SNS koji plaćaju da letuju u Hrvatskoj. E al kad bi dobili besplatno letovanje u Hrvatskoj, onda mu se ne bi gadili. Naviklo to za ovu deceniju unazad da sve dobija za dž pa kad mora da se plati, onda mu se gadi. :)))

  7. Šta njega briga gde će ko da letuje, to je privatna stvar.
    Da neće valjda stranku da pitaju gde će da letuju.

  8. Jao Djuka, nemoj tako. Da samo vidis tu lepotu jadrana, ostrva, obale. To je raj. Zemlja sa cetiri miliona stanovnika drzi oko hiljadu km obale. A mi kosovo izgubismo za tri meseca. I drugo, kad je srvorena jugoslavija zasto srbija ne uze malo od mora, kao veliki pobednik. Zasto sto ne vidimo da nas jedan brat vodi pogresnim putem.

  9. Pratim vas jer objavljujete i ono sto sns mediji ne bi. Ali vi sve to uredno pratite, kao pravi portparoli vladajuce stranke. Hvala vam sto postojite.

  10. Letovala na Hvaru i provela se bogovski. Iduće godine idem na Korčulu. Nigde takvih mora. Neću valjda pitati Đuku?!

  11. Pa mi baš zato i letujemo u Hrvatskoj jer smo sigurni da ovakve likove nećemo sresti ni na autoputu a kamoli na plaži. Inače neka mu neko javi dok se vozi kroz Madjarsku da su nas Madjari bacali pod led u tom istom ratu.

  12. Pa vidi,ni ne treba da ides,niko te tamo ni ne zeli…svako za svoj novac ide gde mu se svidja i gde mu je prijatno i gde se lepo oseca,neko u Hrvatskoj,neko u Cg…ljudi idz na odmor a ne na cas istorije,od tog rata je proslo 30g. A 30g od recimo 2.svetskog rata su Englezi,Francuzi i Nemci vec davno bili prijatelji…jedino vi i dalje vrtite istu pricu jer nemate nista bolje

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.