Nema prelaznog roka u kojem se Partizan i Crvena zvezda nisu rvali za potpis istog igrača. Ni ovaj nije izuzetak, jer večiti rivali već neko vreme vode bitku oko Radovog napadača Vladimira Jovančića.


Šampion iz Humske prvi je, još pre nekoliko nedelja, kontaktirao Ranka Stojića, koji je za svog 23-godišnjeg golgetera zacepio obeštećenje od nerealnih milion evra (plus 30 odsto od sledeće prodaje), da bi se pre nekoliko dana finansijeru kluba sa Banjice identičnim povodom obratile i prve komšije crveno-belih. Alfa i omega jednog od srpskih predstavnika u predstojećim kvalifikacijama za Ligu Evrope, i sam poznati menadžer, ima na stolu i (po) jednu ponude iz najboljih liga Turske i Francuske za visokog „egzekutora“, korisnog i u pravljenju igre, očekuje nove, ali i ispipava puls rođenom Sarajliji.

A, izvori bliski Radu kažu da je jedan od najboljih aktera u remiju njegovog tima i Partizana, odnosno najsvetlija tačka „građevinara“ u porazu od Crvene zvezde, najnaklonjeniji selidbi u redove četvorostrukog uzastopnog prvaka. U slučaju Jovančićevog dolaska, crno-beli bi rešili samo deo problema u špicu. Sportski direktor Mladen Krstajić mora da dovede najmanje još jednog centarfora, pošto će posle verovatnog povratka preskupog Princa Tejga u Hofenhajm ili odlaska u neki treći klub, odnosno transfera prvog strelca ekipe Ivice Ilieva u poljsku Vislu i rastanka s pozajmljenim Dominikom Adijom pre toga, knjiga na tom delu terena spasti na dva slova – još uvek nedokazanog Marka Šćepovića i „trećepozivca“ Miloša Bogunovića. Pojačanje bi opet moglo da stigne iz inostranstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari